Μην τα παρατάτε ποτέ! Αν η καρδιά σας κουράστηκε συνεχίστε με τα πόδια,αλλά μην σταματάτε..!

Λατρεύω τον αθλητισμό, λατρεύω αυτό που κάνω.. Είναι όλη μου η ζωή, είναι η καθημερινότητά μου, κάτι που με πάθος,αγάπη, πίστη υπηρετώ διοχετεύοντας την ενέργειά μου στο να εμπνεύσω και να συμπαρασύρω μαζί μου όσους ψάχνουν μία διαφορετική επαφή με το σώμα τους, μια διαφορετική επαφή με τον εαυτό τους. Δεν με νοιάζει που το κάνω από τις 7 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ όσο βλέπω πρόσωπα που πετυχαίνουμε μαζί στόχους να χαμογελάνε. Θέλω να μπορώ να ασχολούμαι με τον καθένα σας προσωπικά και να σας δίνω δύναμη και κίνητρα. Δύναμη εσωτερική και εξωτερική. Γιατί έτσι μόνο παίρνω δύναμη και εγώ να συνεχίζω. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους με στηρίζετε, με βοηθάτε και μου ανοίγετε νέες πόρτες. Και όλους όσους μου στέλνετε τόσο όμορφα πράγματα ακόμα και αν δεν γνωριζόμαστε προσωπικά. Ο αθλητισμός και η άσκηση είναι υγεία. Είναι η υγεία σας, ψυχική και σωματική. Θα προσπαθήσω να προσεγγίσω και να μυήσω όσο το δυνατόν περισσότερους, ανεξαρτητου ηλικίας και φύλου στο να κανουν τη γυμναστική τρόπο ζωής. Νεοτροπία μου είναι η εκγύμναση με τον πιό ασφαλή τρόπο, εκμηδενίζοντας τις πιθανότητες τραυματισμών ή βοηθόντας ανθρώπους που έχουν υποστεί τραυματισμούς ή πάσχουν από χρόνιες ασθένειες να τις ξεπεράσουν. Ανθρωποι που όταν ξεκινήσαμε προπόνηση ταλαιπωρούνταν με σκολίωση, με παθήσεις στις αρθρώσεις, με αυχενικό σύνδρομο, με πόνους στη μέση, τώρα χαίρονται τον καινούριο τους εαυτό χωρίς πόνους με περισσότερη ευλιγισία και ψυχική ευφορία. Αλλά και άνθρωποι που κυρίως θέλανε να γυμναστούνε, να δυναμώσουν με ένα διαφορετικό τρόπο από τους μέχρι τώρα συμβατικούς, άνθρωποι που δεν είχαν καμία αγάπη για τη γυμναστική γίνονται φανατικοί οπαδοί του Pilates. Θα συνεργάζομαι πάντοτε με ανθρώπους επιστημονικά καταρτισμένους και η ίδια θα προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να εξελίσσομαι συνεχώς. Θα προσπαθήσω μέσα απο τη δουλειά μου να προβληθεί ένας σωστός τρόπος εκγύμνασης με διασκεδαστικό και παράλληλα με τη σοβαρότητα που αρμόζει στην επιστήμη της φυσικής αγωγής τρόπο.
 
Και να μην ξεχνάτε ότι είμαστε ακριβώς αυτό που φαινόμαστε. Ο τρόπος που φαινόμαστε είναι ο τρόπος που υπάρχουμε. Μόνο που δεν συνειδητοποιούμε πως αυτό που σκεφτόμαστε, αυτό που νιώθουμε, αυτό που κάνουμε, ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τη ζωή μας και τον εαυτό μας αντικατοπτρίζεται στο σώμα μας. Το σώμα μας με τον ένα η τον άλλο τρόπο μας δηλώνει αυτό που συμβαίνει μέσα μας και αντιδρά σε όποια αδιαφορία δείχνουμε στν εαυτό μας. Έτσι με το να καταλαβαίνει, να γνωρίζει κανείς το σώμα του είναι σαν να αγγίζει τον εαυτό του.
  
Σύντομα θα είμαι κοντά σας εγώ και οι συνεργάτες μου και στην Ανω Γλυφάδα όπου θα διεξάγονται μαθήματα σε ολιγομελή τμήματα που δεν θα ξεπαιρνούν τα 10 άτομα. Ελάτε να γίνουμε ομάδα να βάλουμε κοινούς στόχους και να μάθουμε να κάνουμε προπόνηση!(λεπτομέρειες σύντομα)
 
Όσο για τους παλιούς συνεχίζουμε ακριβώς όπως ξεκινήσαμε..με υπομονή, επιμονή και ισχυρή θέληση,όπως σας λέω πάντα, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ!!
 
Με αγάπη…
 
Μάντη!

mandy
Ετικέτες: , , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *