9ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ – FITNESS MEETING 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΟΣτην οκτάχρονη Συνεδριακή διαδρομή έχουν πραγματοποιηθεί 8 Συνεδριακές Συγκεντρώσεις του κλάδου, 86 σεμινάρια και 93 Επιμορφωτικές, Ενημερωτικές, Επιστημονικές και Εκπαιδευτικές Ημερίδες σε θέματα Άθλησης, Διατροφής και Υγείας, υπό την αιγίδα 73 Οργανισμών και θεσμικών φορέων, τις οποίες παρακολούθησαν 4856 σύνεδροι και παρουσίασαν 289 Εισηγητές, Πανεπιστημιακοί Καθηγητές, Ειδικοί τεχνοκράτες και καταξιωμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για την φετινή διοργάνωση του ‘FITNESS MEETING’ η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε την διεξαγωγή ενός Πολυμορφικού και Πολυθεματικού Συνεδρίου χωρισμένου σε 3 Επίπεδα, Τομέας FITNESS & WELLNESS, Τομέας ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗΣ και Τομέας PILATES, οι οποίοι περιλαμβάνουν 28 σεμινάρια & Ημερίδες τη θεματολογία των οποίων θα αναλύσουν 74 καταξιωμένοι Επιστήμονες – Εισηγητές.

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 16.00 έως 20.00, η Μάντη Περσάκη (Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α., Pilates Master Trainer) θα εισηγείται στο επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα ‘MULTI PILATES TRAINING’ στο 9ο Πανελλήνιο επαγγελματικό συνέδριο ‘FITNESS MEETING’ που θα πραγματοπιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες στο χώρο διεξαγωγής της 7ης Έκθεσης SPORTS SHOW, στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO στο Διεθνές αεροδρόμιο ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’.

ΣΥΝΕΔΡΙΟΤο MULTI PILATES TRAINING αποτελεί μια νέα, διαφορετική προσέγγιση της Μεθόδου PILATES, η οποία στηρίζεται στις 5 βασικές αρχές του PILATES και έχει εφαρμογή σε άτομα με διαφορετικό δείκτη ικανοτήτων και διαφορετικό προπονητικό επίπεδο.
Είναι μία μορφή προπόνησης που μπορεί να προσαρμοσθεί στις ανάγκες των αθλητών, αθλούμενων και ατόμων με μυοσκελετικά προβλήματα.
Ο βαθμός δυσκολίας αυξάνει προοδευτικά κατά τη διάρκεια του προγράμματος, το ασκησιολόγιο έχει μεγάλο εύρος εναλλαγής και στοχεύει στην κινητοποίηση όλων των μηχανισμών του σώματος.
Ο νεωτερισμός και η διαφορετικότητα στη νέα αυτή προσέγγιση της μεθόδου PILATES έγκειται στην εκτέλεση προγραμμάτων με το ίδιο το βάρος του σώματός μας, σε συνδυασμό με τη χρήση μικροοργάνων όπως: μπάλες σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, μεταλλικά rings, ιμάντες, λάστιχα, δίσκους ισσορροπίας, κοντάρια, μπάρες κ.α.
Οι φανατικοί της μεθόδου PILATES θα χαρακτηρίσουν πρωτοποριακά αυτά τα προγράμματα και θα ανανεωθεί το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στα προγράμματά μας.

mandy
Ετικέτες: , , , , , ,
ad

Τα σχόλια σας

mandy epeidi eho ena provlima kai den mporo na se kano filli sto fb,an thes steile gia na se kano ego,tha haro.eyharisto.to onoma mou tha to deis se eho skountixei.vasilis apo agio dimitrio.

Den yparxei problima me to facebook, mporeis panta na gineis kai melos toy group mou
http://www.facebook.com/groups/258502954163533/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *