Some dance to remember… Some dance to forget….

Έχω πολύ καιρό να γράψω και σας ζητώ συγνώμη γι’ αυτό… Απλά πάντα εκεί που νομίζεις ότι όλα είναι καλά και λες τώρα θα ηρεμήσω… πάντα τότε κάτι γίνεται και σου θυμίζει ότι δεν πρέπει να ηρεμείς και να επαναπαύεσαι ποτέ…!

Δε σας κρύβω πως ο χρόνος που περνάει εκτός από μεγάλες χαρές μου έφερε και πολύ μεγάλες δυσκολίες και στεναχώριες… Αλλά όπως λέει και ένα ρητό από αυτά που συνηθίζω να λέω , ‘’πότε δεν ξέρεις πόσο δυνατός είσαι μέχρι το να είσαι δυνατός να είναι η μοναδική επιλογή που έχεις…’’, είμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένη που όσο περνάει ο καιρός η παρέα μας μεγαλώνει όλο και περισσότερο και βλέπω όλο και περισσότερους ανθρώπους να αγαπάνε και να συνηθίζουν μαζί μου κάτι το οποίο για μένα είναι η ζωή μου… Την γυμναστική και γενικότερα τον αθλητισμό! Αυτό κρατάω από αυτή τη χρόνια…

Νομίζω ότι αυτό που με τόση αγάπη δημιούργησα σιγά – σιγά ανοίγει τόσο πολύ που για να μπορώ να σας βλέπω όλους σε λίγο όχι δε θα μου φτάνει η μέρα αλλά ούτε και η νύχτα!!! Για μένα είναι ευτυχία να βλέπω στα πρόσωπά σας την ευχαρίστηση όταν ανακουφίζεστε από πόνους που σας ταλαιπωρούσαν, όταν τελειώνετε από 2 ή και 3 ώρες σερί προπονήσεις και αντέχετε κι άλλο… Όταν χαμογελάτε που πετυχαίνετε τους στόχους σας, όταν βλέπετε το σώμα σας να αλλάζει… Όταν, όταν, όταν…!!!

Ενόψει Χριστουγέννων λοιπόν θέλω να σας πω, να δείτε όλα τα λάθη σας ως ασπίδα που φτιάχνεται για μεγαλύτερα που θα κάνετε στο μέλλον… Γιατί είμαστε άνθρωποι και πάντα θα κάνουμε λάθη… Να Δυναμώσετε και αγαπήσετε τον εαυτό σας όπως και αν είναι και προσπαθήστε να τον διορθώσετε… Όχι να τον αλλάξετε… Να δώσετε πράγματα στους γύρω σας, χωρίς να περιμένετε να πάρετε και μόνο τότε θα επιστραφεί σε εσάς αυτό που πραγματικά σας αξίζει…

Για να σας ευχηθούμε λοιπόν από κοντά και να κλείσουμε μαζί αυτό το χρόνο όσο καλύτερα μπορούμε, σας προσκαλούμε όλους στο Christmas Zumba & hip hop night που θα κάνουμε την πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στο γυμναστήριο του Ελληνικού Πλαπούτα 39 και Ροδοπόλεως 73 Μετάβαση στο DriveMe.gr στις 22.30!!!

Για όσους από εσάς δεν δω από κοντά, εύχομαι μέσα από την καρδία μου ο χρόνος που έρχεται να μας φέρει υγεία ηρεμία και αγάπη! Καλές γιορτές, καλή ξεκούραση και φαγητό με μέτρο……. ;)!!!

Μάντη Περσάκη

Μάντη Περσάκη

dance

mandy
Ετικέτες: , , , , ,
ad