Βρες την ισορροπία σου

 

Mandy 116

 

Οι ασκήσεις που σου προτείνουμε αυτό το μήνα θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ισορροπία σου και τη στάση του σώματός σου.Έτσι και θα κάνεις καλό στο σώμα σου και θα αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση που θα φαίνεται!

 

Στάσου όρθια.
Σήκωσε το ένα σου πόδι, λύγισέ το και φέρε το πέλμα του στο πλαϊνό μέρος του γόνατου του άλλου. Σήκωσε και τα χέρια σου πάνω από το κεφάλι πλέκοντας τις παλάμες μεταξύ τους.
Κράτησε όλο σου το σώμα ενεργό και σε ευθεία. Μείνε για 10-30¨και επανάλαβε και από την άλλη πλευρά.
1η άσκηση

 

Mandy 116Στάσου όρθια, με τον κορμό στην ίδια ευθεία με το κεφάλι, βάλε τα χέρια σου στη μέση και στηρίξου καλά στις μύτες των ποδιών σου.Από αυτή τη θέση άνοιξε τα γόνατά σου προς τα έξω και μείνε όσο το δυνατόν πιο ακίνητη για 10-30’’. Κάνε 3 σετ των 10 επαναλήψεων.Mandy 116

2η άσκηση
Στάσου όρθια, με τον κορμό στην ίδια ευθεία με το κεφάλι. Άνοιξε τα χέρια σου στο πλάι και σήκωσε το ένα πόδι σου προς τα εμπρός με το γόνατο λυγισμένο φροντίζοντας να πατάς καλά με το άλλο.
Τέντωσε το γόνατό σου και όλο το πόδι καλά μέχρι τις μύτες φέρνοντάς το στο ύψος του κορμού σου και παράλληλα με το έδαφος. Μείνε για 10-30’’. Επανάλαβε και από την άλλη πλευρά. Κάνε 3 σετ των 10 επαναλήψεων.
3η άσκηση
Ισορροπία Mady
Από όρθια θέση, σκύψε προς τα εμπρός φέρνοντας τον κορμό παράλληλα με το έδαφος. Στηρίξου καλά στο ένα πόδι και σήκωσε το άλλο τεντώνοντάς το καλά προς τα πίσω. Φέρε και τα χέρια σου δίπλα στον κορμό.
Λύγισε το γόνατο του τεντωμένου ποδιού προς τα πάνω μακραίνοντας τη μύτη του ποδιού και μείνε σε αυτή τη θέση για 10-30’’. Επανάλαβε την άσκηση και από την άλλη πλευρά. Κάνε 3 σετ των 10 επαναλήψεων

mandy
Ετικέτες: , , , , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *