NO MORE PAIN! Ασκήσεις για να απαλύνεις του πόνους της μέσης από τη Μάντη Περσάκη

Η γυμναστική είναι η απάντηση στις αναζητήσεις σου για τρόπους να δείχνεις και να είσαι πιο όμορφη. Είναι ο τρόπος να αυξήσεις τις καύσεις του οργανισμού σου και φυσικά να παραμένεις σε τέλεια φόρμα. Όμως η εξάσκηση δεν σταματά εκεί… με τις κατάλληλες ασκήσεις είναι δυνατό να απαλλαγείς από τους πόνους της μέσης! Ξέρεις αυτό το ενοχλητικό πιάσιμο, το τράβηγμα που σε ταλαιπωρεί από την πολύωρη καθιστική ζωή.

Η Μάντη Περσάκη έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα ασκήσεων για να βάλεις σε κίνηση τους μύες της μέσης και της ράχης, να “ξεμπλοκάρεις” το μυικό σου σύστημα στο σημείο και να ανακουφιστείς από τις ενοχλήσεις.

[slideshow id=tlife_mesh w=400 h=300]

 


Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις;

Το ζήτημα εδώ είναι να χαλαρώσεις τους μύες και να αποσυμφορήσεις την πίεση και τα πιασίματα. Εκτέλεσε τις ασκήσεις προασεκτικά όπως στις παρουσιάζει η Μάντη, βήμα-βήμα!

Προσπάθησε να μένεις σε κάθε θέση για ορισμένο χρόνο. Θα μπορούσες να μετράς μέχρι το δέκα πριν συνεχίσεις την άσκηση.

Επανάλαβε κάθε άσκηση 18 φορές και συνέχισε με την επόμενη

Εκτέλεσε όλο το σετ τρεις φορές

Καλό είναι να εκτελείς το συγκεκριμένο πρόγραμμα πριν νιώσεις ενοχλήσεις στη μέση. Έτσι “γυμνάζεις” τη μέση σου και την ξεκουράζεις…
*Σε κάθε περίπτωση αν το πρόβλημα είναι παθολογικό, θα πρέπει να συμβουλευτείς τον γιατρό που σε παρακολουθεί πριν κάνεις οποιαδήποτε άσκηση.

Credits
Φωτογράφηση: Χρήστος Κέδρας

mandy
Ετικέτες: , , , , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *