We are mad about Mandy..! (vid&photos)

Η γυμνάστρια του pilates και καθηγήτρια φυσικής αγωγής, Μάντυ Περσάκη, μίλησε στο sportygossip.com και στον Θοδωρή Θεοδώρου, για το pilates που τα τελευταία χρόνια έχει μπει πολύ δυναμικά στην ζωή μας, πως αυτό βοηθά ενεργά και πρακτικά τους αθλητές που βρίσκονται σε κορυφαίο επίπεδο, αλλά και για το τι άλλο κάνει η ίδια εκτός από το να μας γυμνάζει.

Μία μέρα θα ξυπνήσεις και θα καταλάβεις ότι δεν μπορείς να κάνεις αυτά που πάντα ήθελες έχει πει ο Πάολο Κοέλιο και μάλλον η Μάντυ Περσάκη τον άκουσε, καθώς μόλις στα 25 της χρόνια, έχει ήδη τρία γυμναστήρια pilates και όχι μόνο και έχει καταφέρει να πηγαίνει το μυαλό μας κατευθείαν σε αυτή μόλις αναφερόμαστε στο pilates. Είναι νέα, ωραία, σέξι και απίστευτη επαγγελματίας, καθώς σε περίοδο κρίσης, η Μάντυ ανοίγει συνεχώς νέες επιχειρήσεις δίνοντας δουλειάς σε κόσμο και παράλληλα μας γυμνάζει μέσα από το pilates που τόσο αγαπά.

“Θέλω το pilates να γίνει τρόπος ζωής για όλους” μας λέει και με το δικό της στυλ μας βάζει μέσα στο κόσμο της, τον κόσμο του pilates by Mandy.

Εμείς βρεθήκαμε στο νέο της γυμναστήριο στο Καλαμάκι σε ένα χώρο πολύ ζεστό και είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την Μάντυ ώστε να μας μιλήσει για το πως πλέον το pilates έχει κατακλύσει και τον χώρο του πρωταθλητισμού, καθώς όλο ένας και πιο πολλοί αθλητές κορυφαίων ομάδων, μπάσκετ, ποδοσφαίρου αλλά και άλλων αθλημάτων το χρησιμοποιούν για την αποκατάσταση των τραυματισμών τους, αλλά και την πρόληψη αυτών.

Παράλληλα μπορέσαμε να διαπίστωσουμε ότι η Μάντυ παρά το νεαρό της ηλικίας της, είναι απίστευτη επιχειρηματίας, καθώς φέρνει επιτυχημένα βόλτα τα τρία της γυμναστήρια, αλλά και το πόσο συνειδητοποιημένη είναι πάνω σε αυτό που κάνει και αγαπά.

Επόμενοι στόχοι της όπως η ίδια μας είπε είναι να μπορέσει να βρει χρόνο για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τους ανθρώπους που είναι γύρο της….

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη της Μάντυ για να πάρετε μια γεύση τι πάει να πει pilates by Mandy….

mad

mad

mad

mad

mad

mad

27/20/2013
Από sportygossip.com

mandy
Ετικέτες: , , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *