Δημήτρης Αθανασιάδης: “Βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας”

Η τροφή μας παρέχει την ενέργεια που χρειάζεται το σώμα και το μυαλό μας για να λειτουργήσει σωστά. Όπως κάθε μηχανή χρειάζεται το κατάλληλο καύσιμο για να λειτουργήσει, έτσι και το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται να λαμβάνει καθημερινά τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά για να μπορεί να αποδώσει σε όλους τους τομείς.

Πέραν του ότι η διατροφή αποτελεί την θεμελιώδης αρχή επίτευξης στόχων, το οποίο μπορεί να σημαίνει απώλεια σωματικού λίπους, αντιμετώπιση μιας παθολογικής κατάστασης, βελτίωση της αθλητικής απόδοσης. O απώτερος στόχος είναι να υιοθετηθεί μια σωστή διατροφική συμπεριφορά εφόρου ζωής.

Είναι συχνό φαινόμενο ότι κάποιος που δεν φτάνει το στόχο του στην απώλεια σωματικού λίπους ή στην φυσική του κατάσταση να χρειάζεται διατροφική καθοδήγηση όσο και προσωπίκη υποστήριξη στην άσκηση για να τα καταφέρει. Το εξατομικευμένο πλάνο διατροφής χτίζεται πάνω στις ανάγκες του κάθε ατόμου και σε συνεργασία με το γυμναστή, επιδιώκοντας ένα κοινό στόχο. Ο συνδυασμός διατροφής και άσκησης προσφέρει μια ολιστική υπηρεσία που υπόσχεται τα επιθυμητά αποτελέσματα.

O στόχος μας στα Pilates by Mandy είναι να βελτιώσετε την ποιότητα ζωης σας.

Πιστεύω ότι όλοι έχουν το δικαίωμα
 να ζήσουν μια υγιεινή και χαρούμενη ζωή”.

Δημήτρης Αθανασιάδης

[singlepic id=516 w=320 h=240 float=]

Διαιτολόγος Διατροφολόγος
Wellness Coach

mandy
Ετικέτες: , , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *