Χτίσε τους κοιλιακούς που πάντα ήθελες

Πηγή: nou-pou.gr

κοιλιακούς

Καλό είναι όσοι ασχολούνται με τη γυμναστική και γενικότερα με ένα υγιεινό  τρόπο ζωής να συνεχίσουν και φέτος, αλλά και όσοι συνεχώς το αναβάλλουν αυτή να είναι η χρονιά που θα βελτιώσουν τον εαυτό τους και θα τον δουν όπως τον έχουν φανταστεί!

Μερικές μικρές  συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε αλλά και να διατηρήστε  τους κοιλιακούς που πάντα ονειρευόσασταν.

Πρωτίστως , μην χάνετε χρόνο δουλεύοντας μόνο «τοπικά» . Σε καμιά περίπτωση το συσσωρευμένο λίπος στην κοιλιά δεν θα χαθεί κάνοντας μόνο κοιλιακούς, εκτός και αν κάνετε 3 ώρες κοιλιακούς τη μέρα! Το μυστικό είναι να δουλεύουμε συνδυαστικά για όλο το σώμα και σε σωστούς παλμούς.

  • Δουλέψτε αερόβια, ανεξαρτήτων με τη μορφή άσκησης, είτε επιλέξετε κολύμπι, τρέξιμο , pilates, ποδήλατο, το σωστό είναι να δουλέψετε 30΄ στους 140-150 παλμούς.
  • Για ακόμα πιο γρήγορα αποτελέσματα δουλέψτε  αναερόβια διαλειμματικά και πάλι με οποιαδήποτε μορφή άσκησης  επιθυμείτε. Δουλέψτε το  8΄στους 120 παλμούς, 2΄στους 180 παλμούς. Με το αναερόβιο σε αντίθεση με το αερόβιο που καίμε τη στιγμή που κάνουμε άσκηση, καίμε και για 48 ώρες μετά.
  • Προσέξτε  τη διατροφή σας. Οι περιττές θερμίδες που καταναλώνετε αποθηκεύονται σαν λίπος. Μειώστε τους υδατάνθρακες ιδιαίτερα αν δεν αθλείστε καθώς και τα λιπαρά.
  • Μην διαφεύγετε σε «εύκολες λύσεις». Δεν υπάρχει καμία επιστημονική ένδειξη ότι σκευάσματα  όπως «λιποδιαλύτες» ή αλοιφές αδυνατίσματος βοηθούν στην γράμμωση των κοιλιακών.
  • Να έχετε υπομονή, στα σημεία που έχουμε πρόβλημα σημαίνει ότι βρίσκονται οι λιπαποθήκες μας άρα ότι δυστυχώς θα δούμε και τελευταία τη βελτίωση.

Και τέλος, φυσικά για το καλύτερο αποτέλεσμα προπονηθείτε με μέθοδο. Όλη η δύναμη ξεκινάει από το κέντρο. ΄Οποια μυϊκή ομάδα και να θέλουμε να δουλέψουμε η δύναμη ξεκινάει πάντα από την κοιλιά. Σε μία ώρα γίνονται ίσως και πάνω από 1000 κοιλιακοί.

Καλή αρχή από σήμερα! Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά και το 2014 να φέρει ό,τι έχουμε ονειρευτεί.

mandy
Ετικέτες: , , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *