Pilates και…ελπίδα με την Μάντη Περσάκη για τον σύλλογο ”Save an angel” στην Ρόδο

Πηγή: entertv.gr

save-angels.jpg

Το Family Fit στηρίζει τον σύλλογο “Save an Angel” και διοργανώνει φιλανθρωπικό event για τις οικογένειες παιδιών με καρκίνο.
Η Μάντη Περσάκη θα βρεθεί το  Σάββατο 21 Ιουνίου , στις 7 το απόγευμα στο ενυδρείο, με την Νίκη Πετρουλάκη και την Γιούλη Ματσαμά για ένα ιερό σκοπό καθώς θα προσφέρει ένα απόγευμα γεμάτο ελπίδα και Pilates και για τον σύλλογο ”Save an Angel”, ο οποίος στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο καθώς και τις οικογένειες τους. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και η εμπειρία μοναδική αφού θα συνδυάζεται η χαρά της γυμναστικής με την προσφορά της βοήθειας απέναντι στους μικρούς μας φίλους που την έχουν ανάγκη.

Η Μάντη Περσάκη ασχολείται με το Pilates τα τελευταία 5 χρόνια ξεκινώντας από πολύ γνωστά γυμναστήρια, ιδιωτικά σχολεία, personal μαθήματα σε ιδιώτες, έως σήμερα που έχει δημιουργήσει το PILATES BY MANDY στο οποίο οι προπονήσεις γίνονται σε group και απευθύνονται από αρχάριους, παιδία, άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, έως και σε επαγγελματίες αθλητές (Εθνική ομάδα κολύμβησης).

Παράλληλα με το πρακτικό μέρος της δουλειάς της ασχολείται με έρευνες στο Πανεπιστήμιο, προσπαθώντας οτιδήποτε υποστηρίζει να έχει επιστημονική βάση. Έχει ήδη παρουσιάσει 2 έρευνες σε Παγκόσμια συνέδρια (11th International Conference of Sport kinetics, 25-27 September 2009, Kallithea, Chalkidiki, Greece και PA40 SOMATOTYPICAL DIFFERENCES BETWEEN ELITE BASKETBALL, VOLLEYBALL AND WATER POLO ATHLETES, 15th Annual Congress of the European College of Sport Science Antalya/ Turkey, 23-26 June,2010)

Το Σάββατο, η Μάντη Περσάκη μέσα από την αγάπη της για το Pilates θα προσφέρει αισιοδοξία και ελπίδα  σε μικρούς και μεγάλους.

mandy
Ετικέτες: , , , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *