Η παρουσία της Μάντης και του Αλέξανδρου στο συνέδριο της Oriflame

Η Μάντη Περσάκη και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης βρέθηκαν στο “The Ranch”, στο Σοφικό της Κορινθίας όπου συμμετείχαν στο Συνέδριο της Oriflame.
Τόσο η Μάντη όσο και ο Αλέξανδρος έκαναν μαθήματα pilates και kick boxing στους ανθρώπους της Oriflame δείχνοντας τους τα μυστικά της καλής και ισορροπημένης γυμναστικής όπως επίσης και τον τρόπο να συνδυάζουμε την εκγύμναση με την καλή μας διάθεση.
Η Μάντη λίγο μετά τη λήξη του Συνεδρίου δήλωσε: “Ήταν ιδιαίτερη χαρά μου που βρέθηκα εδώ μαζί με τους ανθρώπους της Oriflame με τους οποίους έχουμε αναπτύξει μια πολύ σημαντική σχέση συνεργασίας. Συνεχώς κάνουμε πράγματα τα οποία στο μέλλον θα γίνονται ολοένα και περισσότερ προς όφελος όλων εσάς που μας ακολουθείτε με τόση αγάπη και αφοσίωση”.
“Νιώθω ενθουσιασμένος που συμμετείχα και εγώ στο Συνέδριο της Oriflame. Προσπαθούμε να δείξουμε ότι το kick boxing σε συνδυασμό με το pilates είναι ο καλύτερος τρόπος ώστε να γυμνάσουμε τόσο το σώμα μας όσο και το πνεύμα μας”, τόνισε από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

mandy
Ετικέτες: , , , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *