Το Patmos Revelation…έρχεται!

Για πρώτη φορά το νησί των Δωδεκανήσων θα πραγματοποιήσει αθλητικές δραστηριότητες υψηλού επιπέδου. Το Patmos Revelation” ανοίγει τις πύλες του και ο Δήμος Πάτμου σε συνεργασία με την Περιφέρεια του Νοτίου Αγαίου και την  Active Media Group έχουν ως στόχο να αναδείξουν το στοιχείο του αθλητικού τουρισμού.

Για ακόμη μία φορά η Μάντη Περσάκη και ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης θα βρεθούν στο μεγάλο αυτό event παραδίδοντας μαθήματα pilates και kick boxing αντίστοιχα. Έτσι, όσοι θα βρεθούν στην Πάτμο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία του να γυμνάζεσαι κοντά στους καλύτερους!

Το Patmos Revelation” θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 30 Ιουνίου και 2 Ιουλίου 2017, όπου στο νησί θα φιλοξενηθούν αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης για επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές, για μικρούς και μεγάλους, παρουσία Ολυμπιονικών και πρωταθλητών Ελλάδος. Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανοδική πορεία του τουρισμού σε ένα ούτως ή άλλως πανέμορφο νησί, προσφέροντας εναλλακτικές μορφές που δίνουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη να συνδυάσει τη διασκέδαση με την άθληση και την γνώση για την ιστορία του τόπου. Η διοργάνωση θα προσφέρει ένα πλήρες πακέτο ψυχαγωγίας στους συμμετέχοντες αφήνοντας τους πίσω υπέροχες αναμνήσεις!

Κολύμβηση Ανοιχτής Θαλάσσης – Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Η κολύμβηση θα πραγματοποιηθεί στον κόλπο του Γροίκου. Η απόσταση που θα χρειαστεί να διανύσουν οι κολυμβητές θα είναι αυτή του 1 μιλίου (1,6χλμ).

Ώρα εκκίνησης 1μιλίου: 11:00πμ

Τρέξιμο – Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Στο τρέξιμο οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις διαδρομές των 5χλμ και 15χλμ. Η εκκίνηση του αγώνα 15 χλμ. θα πραγματοποιηθεί στην Σκάλα με κατεύθυνση προς την Νετιά. Πριν την μαρίνα της Νετιάς οι συμμετέχοντες επιστρέφουν στην εκκίνηση στην Σκάλα και συνεχίζουν παραλιακά προς τον Γροίκο και αμέσως μετά στην παραλία της Πέτρας. Στη συνέχεια ανηφορίζουν για την χώρα της Πάτμου, την οποία και διασχίζουν μέσα από τα σοκάκια της και τέλος αφού κατηφορίσουν προς το σπήλαιο της Αποκάλυψης, επιστρέφουν στην Σκάλα.

Η εκκίνηση του αγώνα 5 χλμ. θα πραγματοποιηθεί στην Σκάλα με κατεύθυνση προς τον Γροίκο. Η διαδρομή κινείται συνεχώς παραλιακά και λίγο πριν οι συμμετέχοντες μπουν στο Γροίκο κάνουν αναστροφή και επιστρέφουν στη Σκάλα από την ίδια διαδρομή.

 

Ώρα εκκίνησης 15χλμ: 08:15πμ

Ώρα εκκίνησης 5χλμ: 09:00πμ

Για την συμμετοχή στην διοργάνωση είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση της πιο κάτω φόρμας εγγραφής, με την οποία ο κάθε συμμετέχων αποδέχεται τους όρους συμμετοχής της διοργάνωσης:

http://activemedia.com.gr/product/patmos-revelation

 

 

mandy
Ετικέτες: , , , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *