Γνωρίστε το σύγχρονο χορό!

Από αυτήν την Πέμπτη(05/10) στο γυμναστήριο του Ελληνικού 20:00-21:00 ξεκινάει το νέο μάθημα “Σύγχρονος χορός για αρχάριους” το οποίο και ελπίζουμε να αγαπήσετε. Παρακάτω θα βρείτε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο μάθημα και τον τρόπο που αυτό θα διδάσκετε.

Το μάθημα ξεκινάει με ζέσταμα μέσω ενός συνδυασμού που έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους μύες και τις αρθρώσεις μας.Το ζέσταμα συνήθως γίνεται στο χαμήλο ή στο υψηλό επίπεδο σε πολύ αργούς ρυθμούς με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επιβαρυνόμαστε μυϊκά και να ενεργοποιούμε ταυτόχρονα το κέντρο του σώματός μας.
Συνεχίζουμε με ασκήσεις ενδυνάμωσης ,ακροβατικά,στηρίξεις ενώ ταυτόχρονα εξοικειωνόμαστε με την έννοια του χώρου και του χρόνου.Φτάνουμε στον τελικό χορευτικό συνδυασμό όπου συναντάμε συνεχείς εναλλαγές κατευθύνσεων,επιπέδων,δυναμικής καθώς στρίβουμε,κυλάμε αφήνοντας τη βαρύτητα να παρασύρει το σώμα μας.Αυτό που έχουμε ως στόχο είναι να απελευθερωθούμε και να ανακαλύψουμε τις δυνατότητες και τα όρια του σώματος μας…πάντα χορεύοντας!

Σας περιμένουμε!

mandy
Ετικέτες: , , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *