ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ PBM

12268603_721376871326543_1621987538_o

Ονομάζομαι Θάνια Κυρίτση και είμαι πτυχιούχος φυσικοθεραπεύτρια του ΤΕΙ Αθηνών και μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπείας.Έχω συνεργαστεί με φυσικοθεραπευτήρια και έχω παρακολουθήσει αρκετά συνέδρια τόσο του Πανελληνίου Συλλόγου όσο και της Ελληνικής Επιστημονικής εταιρείας. Ασχολούμαι με την αποκατάσταση αναπνευστικών, νευρολογικών και μυοσκελετικών παθήσεων. Στο κομμάτι του αθλητισμού έχω εργασθεί ως φυσικοθεραπεύτρια σε γήπεδα 5Χ5 καθώς και προπονήτρια κολύμβησης σε ιδιωτικό δημοτικό σχολείο, έχοντας ασχοληθεί κ η ίδια με την κολύμβηση σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Απο το 2011 που ξεκίνησε τη λειτουργία του το Pilates by Mandy βρίσκομαι σε μια μόνιμη συνεργασία με τη Μάντη τόσο στο κομμάτι της φυσικοθεραπείας(θεραπευτική μάλαξη, αποκατάσταση τραυματισμών, χρήση kinesiotape) όσο και στο κομμάτι του Pilates καθώς διδάσκω και ίδια στα γυμναστήρια και είμαι υπεύθυνη στο γυμναστήριο του Ελληνικού. Σας περιμένουμε από κοντά!


12825560_770334453097451_1743580151_n

Ονομάζομαι Ιωάννα Μπιοτάκη και είμαι πτυχιούχος πανεπιστημίου της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών,με ειδικότητα στον υγρό στίβο.Έκανα πρωταθλητισμό στην υδατοσφαίριση για 4 χρόνια στην Βουλιαγμένη και συνέχισα άλλα 3 χρόνια στην γυναικεία ομάδα της Ηλιούπολης. Έπαιζα τέννις για 7 χρόνια και δίδασκα σε αρχάριους στο πρώτο έτος του πανεπιστημίου.

Είμαι απόφοιτη της ιδιωτικής σχολής GR.A.F.T.S με ειδικότητα στο pilates και από το 2014 δουλεύω στα γυμναστήρια PilatesByMandy στις περιοχές του Αλίμου και της Νέας Σμύρνης. Ελάτε να γνωριστούμε!


annoula

Ονομάζομαι Τσάγκαρη Άννα. Σπούδασα στο Τμήμα  Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΕΚΠΑ, με ειδικότητα στη Ρυθμική Αγωνιστική Γυμναστική. Έχω ασχοληθεί με τη Ρυθμική από πολύ μικρή ηλικία φτάνοντας σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Επίσης, έχω δουλέψει ως προπονήτρια σε συλλόγους Ρυθμικής Γυμναστικής, καθώς και σε κατασκηνώσεις στον τομέα τον αθλοπαιδιών.

Είμαι Pilates Instuctor. Από το 2014 δουλεύω στα γυμναστήρια Pilates by Mandy.Ονομάζομαι Βασιλειάδης Κωνσταντίνος και είμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος της Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στην υδατοσφαίριση.

Ασχολούμαι με την υδατοσφαίριση απο πολύ μικρή ηλικία σε επιπέδο πρωταθλητισμού.Έχω εργαστεί ως προπονητής κολύμβησης και έχω ειδικευτεί στο Pilates παρακολουθώντας όλα τα σεμινάρια στα οποία έχει διδάξει η Μάντη Περσάκη.Εργάζομαι στα γυμναστηρία Pilates by Μandy στις περιοχές της Ν.Σμύρνης και του Αλίμου.


Ονομάζομαι Μαριάννα Λάτση.Η ενασχόληση μου με τον χορό ξεκίνησε σε ηλικία 7 ετών και με οδήγησε στην απόκτηση του επαγγελματικού διπλώματος Associate στους Λάτιν Χορούς της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δασκάλων Χορού (IDTA), και του αντίστοιχου επαγγελματικού διπλώματος στο Belly Dance. Έχω συμμετάσχει σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς International Latin, ενώ τα τελευταία χρόνια είμαι μέλος μιας ομάδας Salsa L.A. , με την οποία παίρνουμε μέρος σε Salsa festivals στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια από χορευτές διεθνούς φήμης στους χορούς Salsa και Bachata. Εργάζομαι ως δασκάλα λάτιν χορών και Belly Dance, ενώ φέτος ξεκίνησε η συνεργασία μου με τα γυμναστήρια Pilates by Mandy στις περιοχές του Αλίμου και της Νέας Σμύρνης όπου σας περιμένουμε να γυμναστούμε μαζί χορεύοντας σε λάτιν ρυθμούς!

 

 

 


IMG_3263 (2)

Ονομάζομαι Ανδρομάχη Τσίντζου και έχω 10ετή εμπειρία σε διαχείριση-εμψύχωση ανθρώπινου δυναμικού από τις υψηλών απαιτήσεων θέσεις που κατείχα στη διάρκεια της καριέρας μου. 15ετή ενασχόληση με την πρακτική της YOGA. Δύο χρόνια εκπαίδευσης από πιστοποιημένες σχολές για την ασφαλή και αποτελεσματική διδασκαλία τηςYOGA σε ενήλικες, παιδιά και εφήβους. Πιστοποιημένη Δασκάλα YOGA από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Yoga Alliance RYT200. Ειδικευμένη στο παραδοσιακό «Thai Yoga Massage».


12804589_770337269763836_1331414233_n

Φοίτησα στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Μετά το πέρας των σπουδών μου, πραγματοποίησα έναρξη ως ελεύθερος επαγγελματίας (2011). Υστερα απο 4 χρόνια περίπου εργασίας και εμπειρίας στο χώρο της διατροφής και διαιτολογίας, ξεκίνησα μεταπτυχιακές σπουδές στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιo. Μετά πραγματοποιήση της πρακτικής μου άσκησης στην έδρα του Mednutrition στο Παγκράτι, ξεκίνησα να παρακολουθώ περιστατικά με στόχο την απώλεια βάρους, την αθλητική απόδοση, την αλλαγή της σύστασης σώματος και την βελτίωση της διατροφικής συμπεριφοράς. Στο ανάλογο portal αναρτώ αρθρογράφηση, podcast και slideshow με στόχο την ενημερώση πάνω στον τομέα της διατροφικής συμπεριφοράς.Από το 2012 ως τωρα εχω δύο επιπλέον επιτυχημένες συνεργασίες ως διαιτολόγος με την Oriflame και με την Μάντυ Περσάκη (PBM). Στην Oriflame Sweden παρέχω τις διαιτολογικές μου υπηρεσίες ατομικά αλλά και σε γκρούπ με στόχο την απώλεια βάρους και την βελτίωση των διατροφικών συνηθειών. Με την Μάντη Περσάκη έχουμε νόμιμη συνεργασία και παρακολουθώ περιστατικά στο studio pilates που διατηρεί.Ο στόχος μου είναι να δώσω τις απαραίτητες βάσεις και καθοδήγηση ώστε να επιτευχθεί μακροπρόθεσμη αλλαγή στην διατροφική συμπεριφορά και στην ποιότητα του τρόπου ζωής.Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσης έχω ολοκληρώσει το προγράμμα ψυχολογικής προσέγγισης της “Δεξιότητες επικοινωνίας και συμβουλευτικής για διαιτολόγους” που διοργανώνει το Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών (ΚΕΨΕΦ). Το παραπάνω πρόγραμμα με βοήθησε να βελτιώσω την επικοινωνία μου με τους πελάτες, κατανοώντας τους ακόμα περισσότερο.Έχω παρακολουθήσει τα σεμινάρια Master Practitioner στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία που διοργανώνει το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών υπό την ομπρέλα του National Center of Eating Disorders της Μ. Βρετανίας. Η παραπάνω εκπαίδευση μου έδωσε νέες οπτικές γωνίες αντιμετώπισης, για περισταστικά βουλίμιας, ανορεξίας και γενικά διατροφικών διαταραχών.Απο το 2006 συνεχίζω να παρακολουθώ σεμινάρια και ημερίδες πάνω στον τομέα της διατροφής, του αθλητισμού και της ψυχολογίας με στόχο την επαφή με τις νέες εξελίξεις της κάθε επιστήμης αντιστοίχως.


12825388_983603831732412_277980844_n

Ονομάζομαι Ειρήνη Μπαμπάνα. Eίμαι πτυχιούχος Φυσικοθεραπεύτρια του ΤΕΙ Αθηνών, μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπείας και πτυχιούχος Ρεφλεξολόγος του εκπαιδευτικού οργανισμού NHS. Είμαι ιδιοκτήτρια του επιστημονικού κέντρου φυσικοθεραπείας «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ», που εδρεύει στον Αγ.Δημήτριο. Έχω συμμετάσχει σε αρκετά συνέδρια, τόσο του Πανελλήνιου Συλλόγου, όσο και της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρίας. Έχω συνεργαστεί με αθλητικές ομάδες όπως: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΦΩΝ, ΓΣ. ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΝΗΑΡ ΗΣΤ και ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ. Προσωπικά είμαι ενεργή αθλήτρια πετοσφαίρισης από το 1998. Στα Pilates by Mandy συνεργάζομαι ως Ρεφλεξολόγος. Η Ρεφλεξολογία είναι μια φυσική, χωρίς φάρμακα θεραπεία, η οποία στοχεύει στην βελτίωση της ψυχοσωματικής υγείας του ανθρώπου. Εφαρμόζονται ειδικές τεχνικές χαλάρωσης και ασκούνται ειδικές πιέσεις σε χέρια, πόδια και αυτιά, σε αντανακλαστικές ζώνες, με σκοπό την εξισορρόπηση, τη χαλάρωση και την ενεργοποίηση των αυτοθεραπευτικών δυνάμεων του σώματος (ομοιόσταση).Στόχος μου είναι η αποθεραπεία και η χαλάρωση, μετά την άσκησή σας!


12271196_1644916105775713_1406470959_o

Ονομάζομαι Μαγκώνη Στέλλα. είμαι 23 ετών και τελειόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου και του τμήματος δημόσιας διοίκησης και οικονομικής επιστήμης. Συνεργάζομαι 2 χρόνια τώρα με τη Μάντη Περσάκη κ την ομάδα της κ βασική μου αρμοδιότητα είναι η εξυπηρέτηση πελατών, παροχή πληροφοριών και γραμματειακής υποστήριξης στο υποκατάστημα του Ελληνικού. Η σχέση μου με τον αθλητισμό είναι άμεση μιας και βασική μου καθημερινή ενασχόληση είναι το βολλευ. Η συνεργασία μου με τη Μάντη και την υπόλοιπη ομάδα είναι πλήρως εναρμονισμένη. Υπάρχει υπευθυνότητα, επαγγελματισμός, πειθαρχία και αλληλουποστήριξη σε όλα τα επίπεδα.


Ονομάζομαι Βαρβάρα Κοκκίνη είμαι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στον Ελληνικό Παραδοσιακό Χορό. Ασχολούμαι με τον αθλητισμό και τον χορό από πολύ μικρή ηλικία , έχω παρακολουθήσει σεμινάρια ναυαγοσωστικής από την σχολή Π.Α.Σ.Χ.Ν.Α. και διαθέτω πτυχίο πρώτων βοηθειών. Έχω εργαστεί ως δασκάλα παραδοσιακών χορών σε διάφορους συλλόγους καθώς και ως γυμνάστρια σε ειδικά camp σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών στον τομέα των αθλοπαιδιών. Τα τελευταία χρόνια έχω εκπαιδευτεί και παρακολουθήσει σεμινάρια και συνέδρια πάνω στον κλάδο του Pilates και συνεργάζομαι με την Μάντυ Περσάκη εδώ και 1.5 χρόνο. Εργάζομαι στα γυμναστήρια Pilates by Mandy  στο Ελληνικό , Άλιμο και Νέα Σμύρνη!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *