Pilates by Mandy Επικοινωνία

Στα Pilates Studios by Mandy Persaki ανεβάζουμε ρυθμό!



Μετατρέψτε τη διαδικασία της γυμναστικής σε μία απόλυτα fun δραστηριότητα, που θα αφυπνίσει το σώμα σας και θα αναζωογονήσει το πνεύμα σας!

 

Διευθύνσεις και τηλέφωνα των studio Pilates by Mandy: Άλιμος Κυπρίων Αγωνιστών 45 (τηλ. 210 98 02 052 και 6981 055 327) • Νέα Σμύρνη: Οδός Ψαρών 2, (σύνορα με Παλαιό Φάληρο – τηλ. 210 90 18 969 και 6981 055 327) • Ελληνικό: Οδός Πλαπούτα 39 & Ροδοπόλεως 73,   (σύνορα με Άνω Γλυφάδα -2109639320 τηλ. 6981 055 327) • Ψυχικό: Οδός Ξάνθου 21A (Τηλ. 210 67 53 205)

Πρόγραμμα Επικοινωνία

No classes scheduled

Σας παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά το πρόγραμμα για τυχόν αλλαγές.

Έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με τα προγραμματά μας;

Συμπληρώστε την φόρμα και θα σας απαντήσουμε άμεσα.

    Προσπαθούμε καθημερινά να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας

    Αν πιστεύετε πως κάτι επιδέχεται βελτίωσης, σε κάποιον απο τους χώρους μας, θα χαρούμε να μάθουμε την άποψη σας!

    Τα σχόλια σας

    Καλησπέρα,
    Θα ήθελα να ξεκινήσω pilates τρεις φορές την εβδομάδα. Προσφερετε ιδιαίτερα μαθήματα? Αν ναι, μπορώ να μαθω το κοστος για personal?

    Ευχαριστώ πολυ!

    03/07/2018 Marina Brenista:

    καλησπέρα, εχουμε ομαδικά που θα βρείτε το πρόγραμμα στο site μας και μπορείτε να έρθετε όποια ώρα σας βολεύει για δωρεάν δοκιμαστικό και ιδιαίτερα όπου θα πρέπει να περάσετε απο το γυμναστήριο που σας ενδιαφέρει για να μιλήσουμε για τα πακέτα γιατί το κόστος είναι ανάλογα με τα μαθήματα που θα πάρετε μέσα στο μήνα. Το ίδιο ισχύει και για τα ομαδικά όπου ξεκινάμε με πακέτα μηνιαία και φτάνουμε μέχρι ετήσια όπου εκεί το κόστος είναι ανάλογα με τις φορές που θα επιλέξετε να κάνετε την εβδομάδα. Σας περιμένουμε και απο κοντά.

    09/02/2018 Κωνσταντίνα:

    Καλησπέρα σας. Υπάρχουν μαθήματα Pilates για αρχάριους; Και αν ναι, είναι ατομικά ή ομαδικά; Ευχαριστώ πολύ.

    27/02/2018 christina:

    Καλημέρα σας, το πιλάτες δες έχει αρχάριους και προχωρημένους, μπορείτε να ενταχθείτε σε όποια ώρα θέλετε απο το προγραμμα που έχουμε αναρτήσει, να έρθετε για ένα δοκιμαστικό δωρεάν , τα μαθήματα είναι ομαδικά οσον αφορά τα προγραμματα που έχουμε αλλά αν θέλετε μπορείτε να κάνετε και ιδιαίτερο. Ευχαριστούμε και σας περιμένουμε να τα πούμε και απο κοντά.

    Καλησπέρα σας εδώ και 1,5 μήνα κάνω pilates reformer μετά από ένα χρόνο personal training.Μολις έμεινα έγκυος και περιμένω το οκ του γιατρού για να ξαναξεκινησω .Τι γυμναστική μου προτείνετε να κάνω?Ο στόχος μου είναι να μη πάρω παραπάνω παραπανισία κιλά και να κρατηθώ σε φόρμα.Το κόστος είναι μεγαλύτερο για τις έγκυες?

    καλημέρα σας, συγχαρητήρια!!!!Φυσικά και θα μπορείτε να κάνετε γυμναστική και συγκεκριμένα το πιο ασφαλές ειναι το πιλάτες , το οποίο θα σας βοηθήσει πολυ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και στη γέννα. Το κόστος είναι το ίδιο με όλους και μπορείτε όποια ώρα θέλετε να κάνετε στα ομαδικά που έχουμε στο πρόγραμμά μας. Οταν σας πει ο γιατρός σας το οκ , μπορείτε να έρθετε να μιλήσουμε απο κοντά και να γνωρίστε τον χώρο μας. Ευχαριστούμε

    Καλησπέρα! στο ελληνικό έχει reformer pilates ή μόνο mat;
    Ευχαριστώ!

    καλημέρα, στο ελληνικό έχει μόνο ματ πιλατες, ν. σμυρνη υπάρχουν κρεβάτια. Οτι χρειαστείτε στη διάθεσή σας.

    Καλησπέρα,
    έχω παρακολουθήσει ξανά 3 μήνες pilates και θέλω να ξεκινήσω πάλι. Έχω όμως κυλιόμενο πρόγραμμα στη δουλειά. Μπορώ να αλλάζω τις μέρες και ώρες παρακολούθησης? Αν ναι ποιό το κόστος για 6 μήνες? Λειτουργούν τμήματα όλο το καλοκαίρι?
    Ευχαριστώ

    καλησπέρα , ναι μπορεις να έρχεσαι οποια μέρα και ώρα σε βολεύει, το κόστος είναι ανάλογα με τις φορές που θέλεις να κάνεις , θα σου πρότεινα να περάσεις όποτε θες απο τις ώρες που έχουμε στα προγράμματα να κάνεις δοκιμαστικό δωρεάν και να σε ενημερώσουμε και για τα πακέτα. Το καλοκαίρι κλείνουμε μόνο κάποιες μέρες του Αυγούστου. Σε περιμένουμε να σε γνωρίσουμε .
    Ευχαριστώ

    Καλησπέρα σας και καλή χρονια! Διάβασα σε μια συνέντευξη σας ότι έχετε τμήμα για νέες μαμάδες στο οποίο μπορούν να έχουν μαζί τα μωρά τους. Ισχύει αυτο και για το Ελληνικό και αν ναι ποιες μερες και ώρες της εβδομάδας;

    13/01/2017 christina:

    καλημέρα, καλή χρονιά
    δεν έχουμε τμήμα αυτή τη στιγμή με τα μωρά, προφανώς είδατε τη συνέντευξη που αναφέρω ασκήσεις με τα μωρό σας, ωστόσο αν έχετε το χρόνο μπορείτε να έρθετε να κάνετε ένα δοκιμαστικό σε όποιο χώρο θέλετε και να γνωρίσετε το χώρο μας. Ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον , σας περιμένουμε για δωρεάν μαθημα γνωριμίας!

    Καλησπέρα,
    Διάβασα μία πρόσφατη συνέντευξη σας, όπου λέγατε ότι έχετε τμήματα για εγκύους.Παρόλα αυτά, ψάχνοντας στο πρόγραμμα δε βρήκα κάποιο τέτοιο τμήμα. Μπορείτε να με ενημερώσετε σχετικά, αν υπάρχει δηλαδή τέτοιο μάθημα;

    11/01/2017 christina:

    καλησπέρα ,
    σε όποιο τμήμα σας βολεύει μπορείτε να συμμετέχετε μια και είχαμε τμήμα για εγκύους αλλα δεν μπορούσαμε να συνδυάσουμε την ώρα που βόλευε όλες οπότε πλέον είναι σε όποιο τμήμα μπορούν και κάνουν εναλλακτικές ασκήσεις μια και τα τμήματα είναι ολιγομελή και ο γυμναστής έχει τη δυνατότητα να ασχολείται με τον κάθε αθλούμενο ξεχωριστά. Μπορείτε να έρθετε απο το χώρο μας να μας γνωρίσετε και να σας δώσουμε και ότι πληροφορία χρειάζεστε για τα προγράμματά μας. Ευχαριστούμε.

    Καλησπέρα σας. Ενδιαφερομαι να ξεκινήσω μαθήματα pilates, ομως δεν γνωριζω αν εχετε κατι αντίστοιχο στη Θεσσαλονίκη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    01/12/2016 christina:

    καλημέρα, οχι μόνο Αθήνα είμαστε. Μακάρι να μπορέσουμε να επεκταθούμε και στη πόλη σας.

    Γειά σας ενδιαφέρομαι για μαθήματα για νέες μαμάδες. έχω ένα μωρακι 6 μηνων και εδώ και 1 μήνα έχω ξεκινήσει γυμναστηριό θα ήθελα όμως κάτι πιο εξειδικευμενο για την κατάσταση μου υπάρχουν σχετικά τμήματα και κόστος ευχαριστω

    01/12/2016 christina:

    καλημέρα,
    οπως βλέπετε στο προγραμμά μας υπάρχουν πολλές ώρες , μπορείτε να έρθετε όποια μερα και ώρα θέλετε να κανετε δοκιμαστικό. Θα σας βοηθήσει πολύ στην ενδυνάμωση και συσφιξη και κυρίως για τα μυοσκελετικά. Ολοι οι γυμναστές μας ειναι απο το πανεπιστήμιο, εξειδικευμένοι και τα τμήματα είναι ολιγομελή. Το κόστος είναι ανάλογα με τις φορές, για 2 φορές την εβδομάδα είναι 50 το μήνα, για 3 φορές τη βδομάδα 60 το μήνα και 70 απεριόριστο. Υπάρχουν όμως και εκπτωτικά πακέτα που είναι πιο οικονομικά. Σας περιμένουμε να τα πούμε απο κοντά , να δείτε το χώρο μας και να κάνετε προπόνηση. Ευχαριστώ.

    22/07/2016 Καναρη Τζουλια:

    Καλημερα σας,
    θα ηθελα να ρωτήσω σχετικά για μαθήματα εγκύων yoga η Pilates; εαν αναλαμβάνετε, τα κοστοι και από πιο μήνα μπορώ να ξεκινήσω;
    Σας ευχαριστω

    05/09/2016 christina:

    καλημέρα

    μπορείτε να παρακολουθήσετε όποιο τμήμα πιλατες σας ενδιαφέρει μέσα απο το πρόγραμμά μας. Εχουμε αρκετές εγκύους στα μαθήματά μας , δίνουμε εναλλακτική άσκηση , ο γυμναστής είναι εξειδικευμένος και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Το κόστος είναι για 2 φορές την εβδομάδα 50 το μήνα και για 3 φορες 60 το μήνα. Το μόνο που χρειάζεται να εχεις είναι ενα χαρτί του γυναικολόγου σου απο το μήνα που στο επιτρέπει.Ευχαριστώ

    27/06/2016 Κωνσταντινα:

    Καλησπερα,

    Εχω κανει ενα χρονο pilates και ασχολουμαι με το χορο 14 χρονια. Θα ηθελα απο τον επομενο Σεπτεμβρη να συνεχισω pilates σε εσας. Θα ηθελα να μου πειτε μια τιμη για δυο φορες τη βδομαδα. Ευχαριστω

    13/07/2016 christina:

    καλημέρα
    το κόστος για 2 φορές την εβδομάδα είναι 50 το μήνα και το δίμηνο 80. Σε περιμένουμε για δοκιμαστικό όποτε θες!!!

    Καλημέρα,
    Για pilates με μηχανήματα, 2 φορές τη βδομάδα, βραδινές ώρες, μπορειτε να με ενημερώσετε για τιμές και ωρες;;; (Άλιμος)
    Σας ευχαριστώ πολύ!

    12/05/2016 christina:

    καλημέρα, δυστυχώς στον Αλιμο δεν υπάρχει reformer αν σας βολευει στο άλλο μας γυμναστήριο Αγ. Σοφίας και Ψαρων 2 Ν.Σμύρνη σύνορα με Π.Φάληρο θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

    Καλησπέρα!
    Μια ερωτησούλα και από ‘μένα.. ενδιαφέρομαι για 3 φορές την εβδομάδα για pilates (μου συνέστησε ο ορθοπεδικός λόγω χρόνιας οσφυαλγίας), υπάρχει κάποια έκπτωση για ανέργους;
    Ευχαριστώ!

    11/03/2016 christina:

    καλημέρα, έχουμε καλύτερες τιμές για τους ανέργους, για 2 φορές τη βδομάδα είναι 40 το μήνα για 3 φορές 50 και 60 απεριόριστο.
    σε περιμένουμε όποτε θές για δοκιμαστικό δωρεάν. ευχαριστώ!!!

    Καλησπέρα ,

    Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος που είναι αρχάριος πρέπει να έρχεται σε συγκεκριμένες ώρες;
    Επίσης απαιτείται κάποιος ειδικός ρουχισμός;
    Για 2η 3 φορές την εβδομάδα ποιο ειναι το κόστος;

    Ευχαριστώ

    05/02/2016 christina:

    καλησπέρα,
    μπορείτε να έρθετε όποτε θέλετε δεν υπάρχουν τμήματα αρχάριων και προχωρημένων αν έχετε κάποια δυσκολία στην άσκηση σας δίνουμε εναλλακτική. Η ένδυση είναι απλή , είτε με φόρμα και κοντομάνικο ή με κολάν ότι σας βολεύει και κάλτσες. Το κόστος για δύο φορές τη βδομάδα είναι 50 το μήνα και για τρείς 60 το μήνα. Υπάρχουνε και εκπτωτικά πακέτα για μεγαλύτερο διάστημα , σας περιμένουμε απο κοντά να σας ενημερώσουμε και να κάνετε ένα δοκιμαστικό δωρεάν.
    ευχαριστώ.

    30/01/2016 ΑΡΓΥΡΩ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ:

    Αγαπητή Μάντη,

    Καλησπέρα σας,είμαι στη αρχή της εγκυμοσυνης μου και θα ήθελα να με ενημερώσετε εάν μπορω να ακολουθήσω κάποιο προγράμματα Pilates.
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

    01/02/2016 christina:

    καλησπέρα,

    συγχαρητηρια για το μωράκι σου, σου εύχομαι ότι καλύτερο και μπορείς να έρθεις σε όποιο τμήμα σε βολεύει , ο γυμναστής είναι πάντα απο πάνω σου και θα σου δίνει εναλλακτικές ασκήσεις .
    Καλό είναι να ξεκινήσεις απο 3 μηνών μια και μέχρι τότε πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικές και με την εγγραφή σου θα ήθελα και ενα χαρτί απο το γυναικολόγο σου ότι στο επιτρέπει.
    Σε περιμένουμε , ευχαριστώ

    26/01/2016 ΙΩΑΝΝΑ ΣΟΥΛΕΛΕ:

    καλημερα επειδη εχω προβλημα με τη μεση μου και ο γιατρος μου εσυνεστησε να κανω πιλατες και μιας και ειστε κοντα μου στον αλιμο θα με ενδιεφερε,εχω κανει και παλιοτερα και με ειχε βοηθησει και μου αρεσε,μπορειτε να μου πειτε με 3 -4 φορες την εβδομαδα βοηθαει;και αν εχετε καποια καλη προσφορα συνδρομης;στο μηνα ή και παραπάνω

    29/01/2016 christina:

    καλησπερα , φυσικά και θα σε βοηθήσει πολύ στη μέση, το κόστος για 3 φορές είναι 60 το μήνα και 70 απεριόριστο ,υπάρχουν και τα εκπτωτικά πακέτα , σε περιμένουμε για δοκιμαστικό δωρεάν και να ενημερωθείς και για τις τιμές των πακέτων. ευχαριστω

    Καλησπέρα σκέφτομαι να ξεκινήσω pilates θέλω όμως να μάθω αν οι ασκήσεις γίνονται σε κρεβάτι ή στο πάτωμα κ πόσα άτομα είναι σε κάθε γκρουπ. Γενικά έκανα πολύ γυμναστική μέχρι που γέννησα κι εδώ κ 4 χρόνια έχω εγκαταλείψει.

    21/01/2016 christina:

    Καλημέρα,

    δεν είναι πολλά τέσσερα χρόνια και ποτέ δεν είναι αργά για να αποκτήσεις το σώμα που θέλεις!!! οι ασκήσεις γίνονται στο κρεβάτι με ιδιαίτερο και το κόστος είναι 30 την ώρα αλλά υπάρχουν και τα ομαδικά προγράμματα που οι προπονήσεις είναι στο πάτωμα με αξεσουαρ του πιλατες όπου το κόστος είναι ανάλογα με τις φορές που θες να έρχεσαι πχ για 8 μαθήματα το μήνα 50 ευρώ.
    τα τμήματα είναι ολιγομελή και ο γυμναστής είναι πάντα δίπλα σου. Σε περιμένουμε για ένα δοκιμαστικό δωρεάν όποια μέρα σε βολεύει απο το πρόγραμμά μας.
    ευχαριστώ

    19/11/2015 Κωνσταντίνα:

    Καλημέρα!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν τμήματα για εγκύους στο ελληνικό και ποιό το κόστος.

    11/01/2016 christina:

    καλησπέρα
    δεν υπάρχουν τμήματα για εγκύους αλλά έχουμε εγκύους που μπαίνουν στο τμήμα και φυσικά τους δίνει εναλλακτική άσκηση ο γυμναστής, τα τμήματα είναι ολιγομελή κι ο γυμναστής είναι απο πάνω σας.Σε περιμένουμε για δοκιμαστικό εφόσον έχεις ένα χαρτί απο το γυναικολόγο σου ότι στο επιτρέπει.
    ευχαριστώ

    Καλησπερα, ενδιαφερομαι να ερχομαι 3 φορες την εβδομαδα αλλα δυστηχως λογω δουλειας δν μπορω να ξερω εκ των προτερων ποιες θα ειναι αυτες. Πρεπει να ακολουθουμε ενα συγκεκριμενο προγραμμα η ειναι πιο ελευθερη η επιλογη των ημερων;
    Ευχαριστω !

    11/05/2015 christina:

    καλησπέρα, μπορείς να έρχεσαι όποτε θέλεις, το προγραμμα είναι ευέλικτο δε χρειάζεται να επιλέξεις απο πρίν. Σε περιμένουμε απο κοντά!!!

    14/04/2015 Χριστινα:

    Καλησπέρα!Ενδιαφερομαι για Pilates για 3 φορές την εβδομάδα θα ήθελα αν ειναι εύκολο να μου πεις ποσό περίπου κοστίζει ο μήνας..Σε ευχαριστώ πολυ!

    11/05/2015 christina:

    καλησπέρα, το κόστος για 3 φορές τη βδομάδα είναι 60 το μήνα αλλά υπάρχουν και πακέτα που είναι πιο οικονομικά.
    Σε περιμένουμε να τα πούμε απο κοντα!!!

    kalhsperaa Mandy! Parakolouthw sto proino k sto side mazi me to periodiko oles tis askhseis pou dixneis k exw para polu kalo apotelesma idika me tis askhseis anaerovias omws epidi kanw 6 mines sunexomena kathe mera gymnastikh toulaxiston mia wra niwthw tis teleutaie meres piasimo sta xeria .genika allazw stis askhseis ektos apo t xeria . Hthela n se rwthsw ti mporw n kanw gia n mhn pianomai alla n kanw taktika gymnastikh .(gt exw akousei oti dn einai kalo n kaneis kathe mera alla dn eimai k sigourh:/) einai kalhtera merikes tis vdomadas h kathe mera ligo gt me noizei n exw ena kalo apotelesma .:/

    Poly Xairomai pu kaneis to askhsiologio pu dinw!! Na synexiseis kathimerina den Exeis kanena apolytos provlhma alla na piezeis to swma su pada sta oria tou efiktou Kai gia na apofygeis t piasimata na kaneis pada diataseis meta Apo kathe askhsh gia th muikh omada pu doulepses! K vevaia sthn arxh pada zestama!!!!

    kalispera!eimai kainourgia se olo auto!den exw kanei pote pilates kai genika h gym den einai to forte mou!eimai 29 k pisteuw oti hrthe h wra na kanw kati gia to swma mou!tha mporesw na akolouthisw to programma sas?me endiaferei polu!euxaristw!

    hrthe h wra kai fysika tha boreseis na akolouthiseis!!!!!! se perimenume apo koda na ta pume kai na se gnwrisoume!!!

    kalispera mandy!endiaferomai na ksekinhsw ma8hmata pilates twra alla skeftomai mhpws exw arghsei kai eprepe na arxisw to nwritera… 8a mporw na simbadisw me tous ipoloipous???

    Ennoeitai Kai boreis .. Yparxun para Polu arxarioi.. Ela na dokimaseis se perimenoume!!!

    14/01/2012 ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΔΙΑΤΗ:

    EUXARISTW POLU GIA TO XRONO SOU!!!

    14/01/2012 ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΔΙΑΤΗ:

    MANTH MOU KALISPERA!

    SE KSERW APO PALIA. PIGAINAME SE KOINA SXOLEIA ALLA POU NA ME THUMASAI TWRA!!! ENDIAFEROMAI NA KSEKINHSW PILATES ALLA EXW ENA PROVLIMA ME TI MESI MOU KAI DE KSERW AN EINAI KALO I OXI. EXW 2 KOILES XAMILA STI SPONDULIKI MOU STILI. VEVAIA TA TELEUTAIA 2 XRONIA EKANA YOGA APLA TO TELEUTAIO 4MINO TIN STAMATISA DUSTUXWS. EPEIDI OMWS EXW XASEI ARKETA KILA KAI THELW NA XASW KAPOIA AKOMA THELW NA KSEKINISW KAPOIA ASKISI SE STATHERI VASI PALI. MIPWS EINAI EUKOLO NA PEIS POIES WRES K MERES MPORW NA SE DW APO KONTA NA MOU PEIS KAPOIES LEPTOMEREIES?

    geia su iwanna mu.. eimai sxedon oles tis wres sto gym ths neas smyrnhs kai deytera tetarth vradi kai trirh pebth prwi stu ellhnikou. to pilates endiknitai gia provlhmata sth mesh kathws dynamwnei tis osfoiikes moires pou einai oi vatheis mys pou sygratun th spondylikh sy sthlh! tha deis polu syntoma terastia diafora kai sto provlhma sth mesh sou kathws kai sto swma su! se perimenw na ta poume apo koda!!!

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *