ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ PBM

Ονομάζομαι Θάνια Κυρίτση και είμαι πτυχιούχος φυσικοθεραπεύτρια του ΤΕΙ Αθηνών και μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπείας.Έχω συνεργαστεί με φυσικοθεραπευτήρια και έχω παρακολουθήσει αρκετά συνέδρια τόσο του Πανελληνίου Συλλόγου όσο και της Ελληνικής Επιστημονικής εταιρείας. Ασχολούμαι με την αποκατάσταση αναπνευστικών, νευρολογικών και μυοσκελετικών παθήσεων. Στο κομμάτι του αθλητισμού έχω εργασθεί ως φυσικοθεραπεύτρια σε γήπεδα 5Χ5 καθώς και προπονήτρια κολύμβησης σε ιδιωτικό δημοτικό σχολείο, έχοντας ασχοληθεί κ η ίδια με την κολύμβηση σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Από το 2011 που ξεκίνησε τη λειτουργία του το Pilates by Mandy βρίσκομαι σε μια μόνιμη συνεργασία με τη Μάντη τόσο στο κομμάτι της φυσικοθεραπείας(θεραπευτική μάλαξη, αποκατάσταση τραυματισμών, χρήση kinesiotape) όσο και στο κομμάτι του Pilates καθώς διδάσκω και ίδια στα γυμναστήρια και είμαι υπεύθυνη στο γυμναστήριο του Ελληνικού. Σας περιμένουμε από κοντά!

 


 

Ονομάζομαι Ιωάννα Μπιοτάκη και είμαι πτυχιούχος πανεπιστημίου της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών,με ειδικότητα στον υγρό στίβο. Επίσης έχω τελειώσει την ιδιωτική σχολή GRAFTS  με ειδικότητα στο  mat pilates, και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ με ειδικότητα στην Φυσικοθεραπεία. Έκανα πρωταθλητισμό στην υδατοσφαίριση για 4 χρόνια στην Βουλιαγμένη και συνέχισα άλλα 3 χρόνια στην γυναικεία ομάδα της Ηλιούπολης. Έπαιζα τένις για 7 χρόνια και δίδασκα σε αρχάριους στο πρώτο έτος του πανεπιστημίου. Από το 2014 δουλεύω στα γυμναστήρια PilatesByMandy . Ελάτε να γνωριστούμε!

 

 

 


annoula

 

Ονομάζομαι Τσάγκαρη Άννα. Σπούδασα στο Τμήμα  Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΕΚΠΑ, με ειδικότητα στη Ρυθμική Αγωνιστική Γυμναστική. Έχω ασχοληθεί με τη Ρυθμική από πολύ μικρή ηλικία φτάνοντας σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Επίσης, έχω δουλέψει ως προπονήτρια σε συλλόγους Ρυθμικής Γυμναστικής, καθώς και σε κατασκηνώσεις στον τομέα τον αθλοπαιδιών. Από το 2014 δουλεύω στα γυμναστήρια Pilates by Mandy.

 

 


IMG_3263 (2)

 

Ονομάζομαι Ανδρομάχη Τσίντζου και έχω 10ετή εμπειρία σε διαχείριση-εμψύχωση ανθρώπινου δυναμικού από τις υψηλών απαιτήσεων θέσεις που κατείχα στη διάρκεια της καριέρας μου. 15ετή ενασχόληση με την πρακτική της YOGA. Δύο χρόνια εκπαίδευσης από πιστοποιημένες σχολές για την ασφαλή και αποτελεσματική διδασκαλία της YOGA σε ενήλικες, παιδιά και εφήβους. Πιστοποιημένη Δασκάλα YOGA από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Yoga Alliance RYT200. Ειδικευμένη στο παραδοσιακό «Thai Yoga Massage».

 

 

 


12804589_770337269763836_1331414233_n

Φοίτησα στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Μετά το πέρας των σπουδών μου, πραγματοποίησα έναρξη ως ελεύθερος επαγγελματίας (2011). Ύστερα από 4 χρόνια περίπου εργασίας και εμπειρίας στο χώρο της διατροφής και διαιτολογίας, ξεκίνησα μεταπτυχιακές σπουδές στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Μετά την ολοκλήρωση  της πρακτικής μου άσκησης στην έδρα του Mednutrition στο Παγκράτι, ξεκίνησα να παρακολουθώ περιστατικά με στόχο την απώλεια βάρους, την αθλητική απόδοση, την αλλαγή της σύστασης σώματος και την βελτίωση της διατροφικής συμπεριφοράς. Στο ανάλογο portal αναρτώ αρθρογράφηση, podcast και slideshow με στόχο την ενημέρωση πάνω στον τομέα της διατροφικής συμπεριφοράς.Από το 2012 ως τώρα έχω δύο επιπλέον επιτυχημένες συνεργασίες ως διαιτολόγος με την Oriflame και με την Μάντη Περσάκη (PBM). Στην Oriflame Sweden παρέχω τις διαιτολογικές μου υπηρεσίες ατομικά αλλά και σε γκρουπ με στόχο την απώλεια βάρους και την βελτίωση των διατροφικών συνηθειών. Με την Μάντη Περσάκη έχουμε νόμιμη συνεργασία και παρακολουθώ περιστατικά στο studio pilates που διατηρεί.Ο στόχος μου είναι να δώσω τις απαραίτητες βάσεις και καθοδήγηση ώστε να επιτευχθεί μακροπρόθεσμη αλλαγή στην διατροφική συμπεριφορά και στην ποιότητα του τρόπου ζωής.Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσης έχω ολοκληρώσει το πρόγραμμα ψυχολογικής προσέγγισης της “Δεξιότητες επικοινωνίας και συμβουλευτικής για διαιτολόγους” που διοργανώνει το Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών (ΚΕΨΕΦ). Το παραπάνω πρόγραμμα με βοήθησε να βελτιώσω την επικοινωνία μου με τους πελάτες, κατανοώντας τους ακόμα περισσότερο.Έχω παρακολουθήσει τα σεμινάρια Master Practitioner στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία που διοργανώνει το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών υπό την ομπρέλα του National Center of Eating Disorders της Μ. Βρετανίας. Η παραπάνω εκπαίδευση μου έδωσε νέες οπτικές γωνίες αντιμετώπισης, για περιστατικά βουλιμίας, ανορεξίας και γενικά διατροφικών διαταραχών. Από το 2006 συνεχίζω να παρακολουθώ σεμινάρια και ημερίδες πάνω στον τομέα της διατροφής, του αθλητισμού και της ψυχολογίας με στόχο την επαφή με τις νέες εξελίξεις της κάθε επιστήμης αντιστοίχως.


12825388_983603831732412_277980844_n

Ονομάζομαι Ειρήνη Μπαμπάνα. Είμαι πτυχιούχος Φυσικοθεραπεύτρια του ΤΕΙ Αθηνών, μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπείας και πτυχιούχος Ρεφλεξολόγος του εκπαιδευτικού οργανισμού NHS. Είμαι ιδιοκτήτρια του επιστημονικού κέντρου φυσικοθεραπείας «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ», που εδρεύει στον Αγ. Δημήτριο. Έχω συμμετάσχει σε αρκετά συνέδρια, τόσο του Πανελλήνιου Συλλόγου, όσο και της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρίας. Έχω συνεργαστεί με αθλητικές ομάδες όπως: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΦΩΝ, ΓΣ. ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΝΗΑΡ ΗΣΤ και ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ. Προσωπικά είμαι ενεργή αθλήτρια πετοσφαίρισης από το 1998. Στα Pilates by Mandy συνεργάζομαι ως Ρεφλεξολόγος. Η Ρεφλεξολογία είναι μια φυσική, χωρίς φάρμακα θεραπεία, η οποία στοχεύει στην βελτίωση της ψυχοσωματικής υγείας του ανθρώπου. Εφαρμόζονται ειδικές τεχνικές χαλάρωσης και ασκούνται ειδικές πιέσεις σε χέρια, πόδια και αυτιά, σε αντανακλαστικές ζώνες, με σκοπό την εξισορρόπηση, τη χαλάρωση και την ενεργοποίηση των αυτοθεραπευτικών δυνάμεων του σώματος (ομοιόσταση). Στόχος μου είναι η αποθεραπεία και η χαλάρωση, μετά την άσκησή σας!


 

Ονομάζομαι Βαρβάρα Κοκκίνη είμαι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στον Ελληνικό Παραδοσιακό Χορό. Ασχολούμαι με τον αθλητισμό και τον χορό από πολύ μικρή ηλικία , έχω παρακολουθήσει σεμινάρια ναυαγοσωστικής από την σχολή Π.Α.Σ.Χ.Ν.Α. και διαθέτω πτυχίο πρώτων βοηθειών. Έχω εργαστεί ως δασκάλα παραδοσιακών χορών σε διάφορους συλλόγους καθώς και ως γυμνάστρια σε ειδικά camp σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών στον τομέα των αθλοπαιδιών. Τα τελευταία χρόνια έχω εκπαιδευτεί και παρακολουθήσει σεμινάρια και συνέδρια πάνω στον κλάδο του Pilates και συνεργάζομαι με την Μάντη Περσάκη εδώ και 1.5 χρόνο. Εργάζομαι στα γυμναστήρια Pilates by Mandy  στο Ελληνικό , Άλιμο και Νέα Σμύρνη!

 


 

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Από 13 ετών ασχολούμαι με το kick boxing , έχω λάβει μέρος σε 70 αγώνες παγκοσμίως και έχω στο ενεργητικό μου 62 νίκες.  Ήμουν μέλος  στην Εθνική  ομάδα  έως και το 2013 . Αποχώρησα λόγω τραυματισμού από ατύχημα και μετά από ένα  μεγάλο χρονικό διάστημα αποκατάστασης, επέστρεψα στον χώρο ως προπονητής στα γυμναστήρια pilates by Mandy ως κάτοχος  πιστοποίησης προπονητικής από την γενική γραμματεία αθλητισμού. Όλες μου οι δραστηριότητες μέχρι σήμερα  κινούνται γύρω από το kick boxing.  Συμμετέχω κάθε χρόνο στα event Navarino challenge  και  Santorini experience.Συνεχίζω να έχω αρκετές προτάσεις για το αγωνιστικό κομμάτι καθώς προπονούμαι καθημερινά 2-3 ώρες ώστε να έχω μια άριστη φυσική κατάσταση. Έχω συμμετάσχει σε πολλούς μαραθώνιους για φιλανθρωπικό σκοπό καθώς το τρέξιμο έχει μπει στην ζωή μου σε καθημερινή βάση.

 


 

Χριστίνα Χαιριστανίδου, MSc

Διαιτολόγος- Διατροφολόγος

Το όνειρό μου να ασχοληθώ επαγγελματικά με τη διατροφή εκπληρώθηκε όταν αποφοίτησα από το τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, παρακολούθησα ένα ακαδημαϊκό εξάμηνο στο Wageningen University της Ολλανδίας και συγκεκριμένα στο τμήμα ‘’Food Technology’’. Στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο συνέχισα και ολοκλήρωσα και τις μεταπτυχιακές μου σπουδές πάνω στην Εφαρμοσμένη Διαιτολογία-Διατροφή με κατεύθυνση την Κλινική Διατροφή. Σήμερα εργάζομαι ως Διαιτολόγος-Διατροφολόγος και επιστημονικός συνεργάτης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και των γυμναστηρίων “Pilates by Mandy”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *