Συνεργάτες των PbM

Ονομάζομαι Θάνια Κυρίτση και είμαι πτυχιούχος φυσικοθεραπεύτρια του ΤΕΙ Αθηνών και μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπείας.

Έχω συνεργαστεί με φυσικοθεραπευτήρια και έχω παρακολουθήσει αρκετά συνέδρια τόσο του Πανελληνίου Συλλόγου όσο και της Ελληνικής Επιστημονικής εταιρείας. Ασχολούμαι με την αποκατάσταση αναπνευστικών, νευρολογικών και μυοσκελετικών παθήσεων. Στο κομμάτι του αθλητισμού έχω εργασθεί ως φυσικοθεραπεύτρια σε γήπεδα 5Χ5 καθώς και προπονήτρια κολύμβησης σε ιδιωτικό δημοτικό σχολείο, έχοντας ασχοληθεί κ η ίδια με την κολύμβηση σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Από το 2011 που ξεκίνησε τη λειτουργία του το Pilates by Mandy βρίσκομαι σε μια μόνιμη συνεργασία με τη Μάντη τόσο στο κομμάτι της φυσικοθεραπείας(θεραπευτική μάλαξη, αποκατάσταση τραυματισμών, χρήση kinesiotape) όσο και στο κομμάτι του Pilates καθώς διδάσκω και ίδια στα γυμναστήρια και είμαι υπεύθυνη στο γυμναστήριο του Ελληνικού. Σας περιμένουμε από κοντά!


Ονομάζομαι Ιωάννα Μπιοτάκη και είμαι πτυχιούχος πανεπιστημίου της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών,με ειδικότητα στον υγρό στίβο. Επίσης έχω τελειώσει την ιδιωτική σχολή GRAFTS  με ειδικότητα στο  mat pilates, και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ με ειδικότητα στην Φυσικοθεραπεία. Έκανα πρωταθλητισμό στην υδατοσφαίριση για 4 χρόνια στην Βουλιαγμένη και συνέχισα άλλα 3 χρόνια στην γυναικεία ομάδα της Ηλιούπολης. Έπαιζα τένις για 7 χρόνια και δίδασκα σε αρχάριους στο πρώτο έτος του πανεπιστημίου. Από το 2014 δουλεύω στα γυμναστήρια PilatesByMandy.

Ελάτε να γνωριστούμε!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *