Συνεργάτες των PbM

Ονομάζομαι Θάνια Κυρίτση και είμαι πτυχιούχος φυσικοθεραπεύτρια του ΤΕΙ Αθηνών και μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπείας.

Έχω συνεργαστεί με φυσικοθεραπευτήρια και έχω παρακολουθήσει αρκετά συνέδρια τόσο του Πανελληνίου Συλλόγου όσο και της Ελληνικής Επιστημονικής εταιρείας. Ασχολούμαι με την αποκατάσταση αναπνευστικών, νευρολογικών και μυοσκελετικών παθήσεων. Στο κομμάτι του αθλητισμού έχω εργασθεί ως φυσικοθεραπεύτρια σε γήπεδα 5Χ5 καθώς και προπονήτρια κολύμβησης σε ιδιωτικό δημοτικό σχολείο, έχοντας ασχοληθεί κ η ίδια με την κολύμβηση σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Από το 2011 που ξεκίνησε τη λειτουργία του το Pilates by Mandy βρίσκομαι σε μια μόνιμη συνεργασία με τη Μάντη τόσο στο κομμάτι της φυσικοθεραπείας(θεραπευτική μάλαξη, αποκατάσταση τραυματισμών, χρήση kinesiotape) όσο και στο κομμάτι του Pilates καθώς διδάσκω και ίδια στα γυμναστήρια και είμαι υπεύθυνη στο γυμναστήριο του Ελληνικού. Σας περιμένουμε από κοντά!


Ονομάζομαι Ιωάννα Μπιοτάκη και είμαι πτυχιούχος πανεπιστημίου της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών,με ειδικότητα στον υγρό στίβο. Επίσης έχω τελειώσει την ιδιωτική σχολή GRAFTS  με ειδικότητα στο  mat pilates, και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ με ειδικότητα στην Φυσικοθεραπεία. Έκανα πρωταθλητισμό στην υδατοσφαίριση για 4 χρόνια στην Βουλιαγμένη και συνέχισα άλλα 3 χρόνια στην γυναικεία ομάδα της Ηλιούπολης. Έπαιζα τένις για 7 χρόνια και δίδασκα σε αρχάριους στο πρώτο έτος του πανεπιστημίου. Από το 2014 δουλεύω στα γυμναστήρια PilatesByMandy.

Ελάτε να γνωριστούμε!


Ονομάζομαι Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Από 13 ετών ασχολούμαι με το kick boxing , έχω λάβει μέρος σε 70 αγώνες παγκοσμίως και έχω στο ενεργητικό μου 62 νίκες.  Ήμουν μέλος  στην Εθνική  ομάδα  έως και το 2013 . Αποχώρησα λόγω τραυματισμού από ατύχημα και μετά από ένα  μεγάλο χρονικό διάστημα αποκατάστασης, επέστρεψα στον χώρο ως προπονητής στα γυμναστήρια pilates by Mandy ως κάτοχος  πιστοποίησης προπονητικής από την γενική γραμματεία αθλητισμού. Όλες μου οι δραστηριότητες μέχρι σήμερα  κινούνται γύρω από το kick boxing.  Συμμετέχω κάθε χρόνο στα event Navarino challenge  και  Santorini experience.Συνεχίζω να έχω αρκετές προτάσεις για το αγωνιστικό κομμάτι καθώς προπονούμαι καθημερινά 2-3 ώρες ώστε να έχω μια άριστη φυσική κατάσταση. Έχω συμμετάσχει σε πολλούς μαραθώνιους για φιλανθρωπικό σκοπό καθώς το τρέξιμο έχει μπει στην ζωή μου σε καθημερινή βάση.


Ονομάζομαι Ειρήνη Μπαμπάνα. Είμαι πτυχιούχος Φυσικοθεραπεύτρια του ΤΕΙ Αθηνών, μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπείας και πτυχιούχος Ρεφλεξολόγος του εκπαιδευτικού οργανισμού NHS. Είμαι ιδιοκτήτρια του επιστημονικού κέντρου φυσικοθεραπείας «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ», που εδρεύει στον Αγ. Δημήτριο. Έχω συμμετάσχει σε αρκετά συνέδρια, τόσο του Πανελλήνιου Συλλόγου, όσο και της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρίας. Έχω συνεργαστεί με αθλητικές ομάδες όπως: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΦΩΝ, ΓΣ. ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΝΗΑΡ ΗΣΤ και ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ. Προσωπικά είμαι ενεργή αθλήτρια πετοσφαίρισης από το 1998. Στα Pilates by Mandy συνεργάζομαι ως Ρεφλεξολόγος. Η Ρεφλεξολογία είναι μια φυσική, χωρίς φάρμακα θεραπεία, η οποία στοχεύει στην βελτίωση της ψυχοσωματικής υγείας του ανθρώπου. Εφαρμόζονται ειδικές τεχνικές χαλάρωσης και ασκούνται ειδικές πιέσεις σε χέρια, πόδια και αυτιά, σε αντανακλαστικές ζώνες, με σκοπό την εξισορρόπηση, τη χαλάρωση και την ενεργοποίηση των αυτοθεραπευτικών δυνάμεων του σώματος (ομοιόσταση). Στόχος μου είναι η αποθεραπεία και η χαλάρωση, μετά την άσκησή σας!


Ονομάζομαι Τσάγκαρη Άννα. Σπούδασα στο Τμήμα  Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΕΚΠΑ, με ειδικότητα στη Ρυθμική Αγωνιστική Γυμναστική. Έχω ασχοληθεί με τη Ρυθμική από πολύ μικρή ηλικία φτάνοντας σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Επίσης, έχω δουλέψει ως προπονήτρια σε συλλόγους Ρυθμικής Γυμναστικής, καθώς και σε κατασκηνώσεις στον τομέα τον αθλοπαιδιών. Από το 2014 δουλεύω στα γυμναστήρια Pilates by Mandy.


Κωνσταντίνος Προυντζόπουλος Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc. Στις προτεραιότητές
μου ανήκει η προσφορά και παροχή, επιστημονικά τεκμηριωμένης και ανθρωποκεντρικής
προσέγγισης υπηρεσιών υγείας. Αποφοίτησα από το τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας –
Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και συνέχισα με μεταπτυχιακές σπουδές στο
Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στον κλάδο της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας.
Σήμερα, συνεργάζομαι με φορείς ψυχικής υγείας και με τα γυμναστήρια Pilates by Mandy,
ενώ στο διαδίκτυο θα με βρείτε ως myeverdietitian.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *