Εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας

Τα μέλη του Γυμναστηρίου προσχωρούν ανεπιφύλακτα στον κανονισμό λειτουργίας

1. Κατά την είσοδο στο γυμναστήριο κάθε μέλος οφείλει να επιδεικνύει την κάρτα μέλους στην υποδοχή και να περιμένει μέχρι αυτή να ελέγξει για τυχόν εκκρεμότητες ή μηνύματα που αφορούν το μέλος. Η κάρτα μέλους είναι αυστηρά προσωπική. Σε περίπτωση απώλειας γίνεται αντικατάσταση.
2. Τα μέλη οφείλουν να φυλάσσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα στα ερμάρια του χώρου. Η φύλαξη είναι ημερήσια.
3. Το γυμναστήριο προτείνει στα μέλη του να μην φέρνουν πολύτιμα αντικείμενα κατά την παραμονή τους στο χώρο. Το γυμναστήριο δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση κλοπής αντικειμένων, χρημάτων ή προσωπικών ειδών στα αποδυτήρια ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο του γυμναστηρίου.
4. Τα μέλη οφείλουν να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και να χρησιμοποιούν την ατομική τους πετσέτα κατά τη διάρκεια της εκγύμνασης.
5. Τα μέλη οφείλουν να φέρουν την απαραίτητη ένδυση και υπόδηση για να χρησιμοποιήσουν τους χώρους άσκησης του γυμναστηρίου. Επίσης οφείλουν να φροντίζουν την προσωπική τους καθαριότητα και υγιεινή.
6. Τα μέλη οφείλουν να τηρούν τους κανόνες ασφαλείας καθώς και τις υποδείξεις του έμπειρου προσωπικού μας κατά την παραμονή τους στο γυμναστήριο.
7. Η συμπεριφορά των μελών πρέπει να είναι κόσμια και ευπρεπής. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί είσοδο (ακόμα και να προχωρήσει σε ακύρωση συνδρομής) και να απομακρύνει οποιονδήποτε δε συμμορφώνεται με τον εσωτερικό κανονισμό , δε σέβεται τους συνασκούμενούς του, το προσωπικό και τον χώρο.
8. Η Διεύθυνση του γυμναστηρίου διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής ωραρίου λειτουργίας, των επιμέρους τμημάτων του , αλλά και την αλλαγή τιμοκαταλόγου του καθώς και την πιθανή κατάργηση τμημάτων.
9. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει τη χρήση του χώρου σε μέλος το οποίο δεν έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις.
10. Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους του γυμναστηρίου.
11. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση ναρκωτικών ουσιών, απαγορευμένων συμπληρωμάτων , αναβολικών στεροειδών και άλλων απαγορευμένων ουσιών στους χώρους του γυμναστηρίου.
12. Αποτελεί ευθύνη των μελών να πληροφορήσουν το προσωπικό σχετικά με ιατρικά προβλήματα που πιθανά αντιμετωπίζουν. Χρειάζεται να προσκομίζουν ιατρική γνωμάτευση όπου ο θεράπων γιατρός επιτρέπει την εκγύμναση.
13. Εάν οι εκγυμναζόμενοι είναι κάτω των δεκά οκτώ (18) ετών, για την εγγραφή τους απαιτείται επιπλέον έγγραφη συγκατάθεση των προσώπων που ασκούν τη γονική μέριμνα σ’ αυτούς.
14. Η Διεύθυνση του γυμναστηρίου καθώς και το προσωπικό, βρίσκονται στη διάθεσή σας για τυχόν πρόβλημα, υπόδειξη ή επιθυμία σας.

Προσπαθούμε καθημερινά να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας

Αν πιστεύετε πως κάτι επιδέχεται βελτίωσης, σε κάποιον απο τους χώρους μας, θα χαρούμε να μάθουμε την άποψη σας!

Έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με τα προγραμματά μας;

Συμπληρώστε την φόρμα και θα σας απαντήσουμε άμεσα.