Συνεργάτες των PbM

Ονομάζομαι Θάνια Κυρίτση και είμαι πτυχιούχος φυσικοθεραπεύτρια του ΤΕΙ Αθηνών και μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπείας.

Έχω συνεργαστεί με φυσικοθεραπευτήρια και έχω παρακολουθήσει αρκετά συνέδρια τόσο του Πανελληνίου Συλλόγου όσο και της Ελληνικής Επιστημονικής εταιρείας. Ασχολούμαι με την αποκατάσταση αναπνευστικών, νευρολογικών και μυοσκελετικών παθήσεων. Στο κομμάτι του αθλητισμού έχω εργασθεί ως φυσικοθεραπεύτρια σε γήπεδα 5Χ5 καθώς και προπονήτρια κολύμβησης σε ιδιωτικό δημοτικό σχολείο, έχοντας ασχοληθεί κ η ίδια με την κολύμβηση σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Από το 2011 που ξεκίνησε τη λειτουργία του το Pilates by Mandy βρίσκομαι σε μια μόνιμη συνεργασία με τη Μάντη τόσο στο κομμάτι της φυσικοθεραπείας(θεραπευτική μάλαξη, αποκατάσταση τραυματισμών, χρήση kinesiotape) όσο και στο κομμάτι του Pilates καθώς διδάσκω και ίδια στα γυμναστήρια και είμαι υπεύθυνη στο γυμναστήριο του Ελληνικού. Σας περιμένουμε από κοντά!


Ονομάζομαι Καταγή Ειρήνη. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και ενεργή φοιτήτρια στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκηση Αθλητισμού. Παράλληλα διαθέτω άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Στην παιδική και εφηβική ηλικία έκανα πρωταθλητισμό στην καλαθοσφαίριση, ενώ για 8 χρόνια ασκούσα την προπονητική σε αναπτυξιακές ηλικίες. Πλέον ασχολούμαι αποκλειστικά με τη μέθοδο του Pilates, δουλεύοντας στο κατάστημα Pilates by Mandy Κορυδαλλού και με την αποκατάσταση τραυματισμών αθλητών αλλά και του γενικού πληθυσμού. Στόχοι μου είναι η αποκατάσταση και η ενδυνάμωσή σας!


Ονομάζομαι Αλέξανδρος Αρχόντας και είμαι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Κρατικού Γαλλικού Πανεπιστημίου της DIJON. Το 2016 με 2017 παρακολούθησα και συμμετείχα στις προπονήσεις της εθνικής ομάδας στίβου στο ΟΑΚΑ υπό την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Πομάσκι, στο άλμα εις μήκος και 200μ τρέξιμο. Το 2018 μέχρι το 2020 παρακολούθησα προπονήσεις Kick Boxing και έχω στην κατοχή μου την 2η πορτοκαλί ζώνη. Το 2019 έλαβα μέρος σε αγώνες της ΠΟΚ και κατέλαβα το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των αρχαρίων. Το 2018 παρακολούθησα σεμινάριο CPR FIRST AID (Primary & Secondary Care) με πιστοποίηση. Το 2022 στον τομέα FITNESS παρακολούθησα και ολοκλήρωσα επιτυχώς εξειδικευμένα σεμινάρια πιστοποίησης στους τομείς, Personal Training, Fitness Instructor, Cross Training/Weightlifting, Group Training και Health Exercise Specialist. Διδάσκω μαθήματα Pilates, Stretching, Kick Boxing, μυϊκής ενδυνάμωσης καθώς και Personal Reformer στο γυμναστήριο Pilates by Mandy το οποίο βρίσκεται στην Νέα Μάκρη. Σας περιμένω στο γυμναστήριο μας, να γνωριστούμε, να γυμναστούμε και να επιτύχουμε τους στόχους σας παρέα!


Ονομάζομαι Νικολέττα Σιμιτζή και είμαι πτυχιούχος του τμήματος Φυσική Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στη Ρυθμική. Έχω παρακολουθήσει επιμορφωτικό σεμινάριο στη Λειτουργική Προπόνηση και Αποκατάσταση των Τραυματισμών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Ολοκληρώνω το μεταπτυχιακό μου στη Διοίκηση Αθλητισμού Αναψυχής και Αθλητικού Τουρισμού στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχω κάνει 15 χρόνια πρωταθλητισμό στη Ρυθμική με συμμετοχές σε Διεθνείς, Παγκοσμίους και Πανελληνίους αγώνες. Τα τελευταία 7 χρόνια είμαι προπονήτρια Ρυθμικής σε συλλόγους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε μαζικά και αγωνιστικά τμήματα. Στόχος μου είναι η βελτίωση της στάσης του σώματος και της ισορροπίας.


Άννα Αγραφιώτη OLY- Master Yoga Teacher Είμαι η Άννα Αγραφιώτη και είμαι πτυχιούχος ΣΕΦΑΑ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα με τις σπουδές μου είχα την τιμή να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, Λονδίνο 2012 στο άθλημα της ιστιοπλοΐας στην κατηγορία Laser Radial. Στη συνέχεια, η εσωτερική μου φωνή με καθοδήγησε να συνεχίσω τις σπουδές μου πάνω στην επιστήμη της Γιόγκα, έχοντας 500 ώρες εκπαίδευσης Yoga στην Ινδία, με ικανότητα διδασκαλίας σε Hatha Yoga, Αναπνευστικές Ασκήσεις, Διαλογισμό, Yoga Nidra, Mantras. Το ενδιαφέρον μου για το ανθρώπινο σώμα και τις κρυφές του ικανότητες, είναι φανερό καθώς σε ετήσια βάση προσθέτω νέες γνώσεις, όπως Aerial Yoga, Θεραπευτική Γιόγκα, συμπληρωματική τεχνική Bowtech, Άσκηση και Εγκυμοσύνη και Aqua Fitness. Διδάσκω το μάθημα της Yoga σε Ελληνικό, Άλιμο και Νέα Σμύρνη. Με χαρά αναμένω να σας γνωρίσω από κοντά, να αναπνεύσουμε, να χαλαρώσουμε και να συνδεθούμε βαθύτερα με το σώμα, το πνεύμα και το συναίσθημα μας!


Ονομάζομαι Βελικά Κατερίνα και είμαι πτυχιούχος γυμνάστρια του ΑΠΘ Τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού. Έχω συνεργαστεί με κέντρα δημιουργικής απασχόλησης ΑΜΕΑ ενήλικες και ανήλικα αλλά και τυπικής ανάπτυξης. Στο κομμάτι του αθλητισμού έχω εργασθεί ως προπονήτρια καλαθοσφαίρισης σε Ελλάδα και Κύπρο με διακρίσεις έχοντας ασχοληθεί κ η ίδια με την καλαθοσφαίριση σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Βρίσκομαι στο Pilates by Mandy στο Νέο Ψυχικό όπου διδάσκω με βάση τη μεθοδολογία της Μάντη και είμαι υπεύθυνη στο παράρτημα αυτό. Σας περιμένουμε να ξεκινήσουμε!


Ονομάζομαι Χριστίνα Ναλμπάνη και είμαι πτυχιούχος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΕΚΠΑ με ειδικότητα στην πετοσφαίριση. Από μικρή ηλικία ασχολούμαι με την πετοσφαίριση ως αθλήτρια, φτάνοντας σε επίπεδα πρωταθλητισμού. Τα τελευταία χρόνια έχω συνεργαστεί με διάφορους συλλόγους ως προπονήτρια πάνω στο άθλημά μου, προπονώντας κυρίως αθλήτριες μικρής ηλικίας. Έχω επίσης εργαστεί ως γυμνάστρια σε αρκετά summer camps.


Ονομάζομαι Δημήτριος Ψαλλίδας και είμαι απόφοιτος της Σχολής Προπονητών από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Είμαι ενεργός αθλητής και εξειδικεύομαι στο άθλημα του Muay Thai. Ασχολούμαι με το Wai Kru και το παραδοσιακό MUAY BORAN, το οποίο είναι χωρίς κανόνες και εμπεριέχει εκμάθηση με όπλα (κοντάρι,σπαθιά,..κλπ). Απαιτείται: • Ισορροπία • Πειθαρχία • Τεχνική • Έλεγχος του κέντρου (Pilates) • Συγχρονισμός • Σεβασμός Διδάσκω σε διάφορες σχολές σε τμήματα ηλικίας 5 ετών και άνω, και σε ανήλικους αθλητές της εθνικής ομάδας. Εργάζομαι σε 3 από τα γυμναστήρια κάνοντας Pilates, Pilates Reformer, Stretching, Μυϊκή Ενδυνάμωση & Muay Thai. Σκοπός μου είναι να καταλάβει ο ασκούμενος την αξία του εαυτού του, ώστε να ευχαριστηθεί περισσότερο την ύπαρξή του, προσέχοντας πάντα την υγεία του πατώντας επάνω στην επιστημονική γνώση.


Ονομάζομαι Κατσαούνη Μαριαλένα είμαι απόφοιτη του τμήματος Physical Education and Sports Science του Πανεπιστημίου της Βουργουνδίας, με ειδικότητα στον Στίβο. Επίσης έχω τελειώσει την ιδιωτική σχολή AF studies με ειδικότητα Pilates Mat και Reformer, παράλληλα παρακολουθώ σεμινάρια Clinical Pilates. Από το 2004 έως το 2019 έκανα πρωταθλητισμό στο καράτε από το οποίο αποκόμισα διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ελάτε να γυμναστούμε παρέα.


Ονομάζομαι Νίκος Τζατζάλας και είμαι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παρακολουθώ μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με τίτλο "Αθλητιατρική, Αθλητική Φυσικοθεραπεία και Αποκατάσταση". Έχω παρακολουθήσει συνέδρια πρόληψης και αποκατάστασης τραυματισμών καθώς και σεμινάρια για την μέθοδο "Pilates" (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης). Έχω ασχοληθεί με την καθοδήγηση ομαδικών προγραμμάτων και πλέον, συνεργάζομαι με τα Pilates by Mandy στο γυμναστήριο της Πεύκης. Σας περιμένουμε από κοντά.


Ονομάζομαι Χριστίνα Ψαρρακου και είμαι απόφοιτη φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ Αθήνας με ειδικότητα ευρωστίας και υγείας, είμαι πιστοποιημένη καθηγήτρια Pilates Mat και props και έχω κάνει σεμινάρια επιπλέον στην μυϊκή λειτουργία με στόχο τις διατάσεις. Στα Pilates by Mandy βοηθάμε τα μέλη μας να νιώσουν την ευεξία και την ευχαρίστηση της άσκησης και να είναι πιο λειτουργικά στην καθημερινότητα τους! Στόχος μου να προωθήσω το Pilates ως γυμναστική που βοηθάει στους μυοσκελετικους πόνους, την ενδυνάμωση του σώματος και την ψυχική και σωματική υγειά!


Ονομάζομαι Βογιατζόγλου Άρτεμις και είμαι πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδικότητα την ειδική φυσική αγωγή. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια τόσο στην ειδική αγωγή όσο και στην προπονητική με ειδίκευση στο κομμάτι του Pilates και του Pilates Reformer. Σε αθλητικό επίπεδο ήμουν πανελλήνια πρωταθλήτρια στο Volley κορασίδων του Ηρακλή Κηφισιάς και προπονήτρια κολύμβησης σε ιδιωτικό γυμναστήριο. Έχω εργαστεί την τελευταία τριετία σε παιδικές κατασκηνώσεις με εξειδίκευση στον τομέα του αθλητισμού. Συνεργάζομαι με το Pilates by Mandy στην Πεύκη και θα χαρώ να γνωριστούμε από κοντά.


Ονομάζομαι Ζεχερλής Σπύρος και είμαι πτυχιούχος φυσικής αγωγής με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση Έχω συνεργαστεί με πολλές ομάδες ως αθλητής σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Έχω εργασθεί ως προπονητής μπάσκετ αλλά και ως γυμναστής σε τμήματα υποδομών σε συλλόγους σε επίπεδο πρωταθλητισμού και της ανάδειξης νεαρών ταλέντων. Διδάσκω Pilates στα γυμναστήρια του Αλίμου και του Ελληνικού.


Ονομάζομαι Μουρελάτου Ρεγγίνα και είμαι απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θέμα πτυχιακής τα οφέλη του Pilates σε χρόνιο πόνο στη μέση. Είμαι φοιτήτρια μεταπτυχιακού προγράμματος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην A' πανεπιστημιακή ορθοπεδική κλινική στο Αττικόν νοσοκομείο Αθηνών, με θέμα διπλωματικής στην άσκηση σε καρκινοπαθείς. Συμμετείχα ως βοηθός σε ερευνητικό πρόγραμμα κολύμβησης σε νεφροπαθείς στο εργαστήριο Αθλιατρικής του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και ολοκλήρωσα την πρακτική του μεταπτυχιακού μου στο Τμήμα Αθλητικής Αριστείας Sport Excellence με μετρήσεις τόσο ασθενών όσο αθλητών υψηλού επιπέδου εθνικών ομάδων μας. Εργάζομαι τα τελευταία χρόνια πάνω στο Pilates Mat και Reformer. Με την ειδικότητα της κολύμβησης, έχω εργαστεί ως προπονήτρια σε ομάδα, είμαι πιστοποιημένη στο baby swimming, aqua aerobic και τη ναυαγοσωστική. Γνωρίζω α' βοήθειες από το American Heart Association και στο παρελθόν έχω παρακολουθήσει σεμινάρια Group Exercise Training, καθώς επίσης και Exercise for pre- and post- natal από την NASM και AFAA. Έχω ολοκληρώσει σεμινάρια στην αθλητική ψυχολογία και την ειδική αγωγή του Πανεπιστημίου Πατρών. Συμπληρωματικά, έχω παρακολουθήσει πολλά συνέδρια και ημερίδες άσκησης και υγείας σε χρόνια νοσήματα και στον αθλητισμό.


Ονομάζομαι Χριστίνα Αθανασοπούλου, είμαι αριστούχος απόφοιτη του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στην Ειδική Φυσική Αγωγή και στην Θεραπευτική Άσκηση. Ασχολούμαι επαγγελματικά και σε επίπεδο πρωταθλητισμού με την Επιτραπέζια Αντισφαίριση από μικρή ηλικία. Έχω διακριθεί σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα εντός Ελλάδος και έχω συμμετάσχει και σε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μέσω του πανεπιστημίου γνώρισα την μέθοδο Pilates και πλέον ανήκω ως γυμνάστρια στην ομάδα του Pilates by Mandy στον Κορυδαλλό. Σας περιμένουμε από κοντά!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *