Testimonials

Ειρήνη Μερκούρη -Τραγουδίστρια:
Είναι μικρή, όμορφη, με γνώσεις και έξυπνη, καλό παιδί. Την λένε Μάντη. Θα έχει μεγάλη επιτυχία στη ζωή της, στη δουλειά της καθώς και στη προσωπική της ζωή αν και είναι ήδη πετυχημένη γιατί το αξίζει. Πιστέψε την γιατί μια μέρα θα είναι star!

Σ’ αγαπάω πολύ, η φίλη σου Ειρήνη Μερκούρη

Γιώργος Καλαιτζής – Επαγγελματίας Καλαθοσφαιριστής (Πανιώνιος, Παναθηναικός, Αρης, Benetton, Πανελλήνιος):

Έπρεπε να φτάσω 33 χρονών και να έχω διανύσει ήδη το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου για να γνωρίσω αυτό το νέο είδος γυμναστικής; Μου έκανε εντύπωση πως μια κοπέλα σε τόσο νεαρή ηλικία κατάφερε να με πίσει με τις γνώσεις της (όσο ζεις μαθαίνεις!!)

Δημητριάδη Πόπη – Καθηγήτρια Αγγλικών

PILATES- Προπόνηση, μάθημα, είδος γυμναστικής… όπως και να προσπαθήσουμε να περιγράψουμε αυτό που λαμβάνει χώρα ανάμεσά μας θα ήταν λίγο! Μέσα σε ένα μήνα μαθημάτων ο καθένας βλέπει τη διαφορά! Σε πόντους, σε φυσική κατάσταση, σε κιλά, μα πάνω απ’όλα σε διάθεση! Ποτέ δεν περίμενα πως μια άσκηση εύκολη από τεχνικής πλευράς επιδρά με αυτόν τον τρόπο. Ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και για τους λάτρεις της γυμναστικής! Κάντε ένα μοναδικό δώρο στον εαυτό σας και δοκιμάστε το! Μια και μόνο προπόνηση θα σας πείσει!!

Νίκος Αποστολίδης – Επίκουρος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που μου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσω τη γνώμη μου για τη Διαμαντούλα Περσάκη. Είμαι σε θέση να γνωρίζω πολύ καλά την ακαδημαϊκή και επαγγελματική της κατάρτιση, αλλά και συνολικά την προσωπικότητά της, αφού επί σειρά ετών, υπό την ιδιότητα του καθηγητή της, παρακολούθησα την εξέλιξή της.

Η Διαμαντούλα Περσάκη ήταν φοιτήτριά μου κατά το ακαδημαΙκό έτος 2007-08 και 2008-09 στα μαθήματα της Καλαθοσφαίρισης και προχωρημένο επίπεδο Καλαθοσφαίρισης στις βασικές σπουδές, στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκτός από την ακαδημαϊκή της επίδοση, που ήταν άριστη, η Διαμαντούλα Περσάκη επέδειξε αξιοπρόσεκτη δραστηριότητα σε οργανωτικά θέματα του μαθήματος, όπως συμμετοχή σε οργάνωση αγώνων, ειδικών σεμιναρίων κλπ., αλλά κυρίως στα ερευνητικά της καθήκοντα στα οποία επέδειξε ανησυχία, διορατικότητα και ήταν συνεπής και εργατική.

Πιστεύω ανεπιφύλακτα ότι η ΔιαμανDωση αγώνων, ειδικών σεμιναρίων κλπ., αλλά κυρίως στα ερευνητικά της καθήκοντα στα οποία επέδειξε ανησυχία, διορατικότητα και ήταν συνεπής και εργατική.

Πιστεύω ανεπιφύλακτα ότι η Διαμαντούλα Περσάκη, είναι οξυδερκής, εργατική και με ήθος νέα, που μπορεί να ανταποκριθεί με απόλυτη επιτυχία στις απαιτήσεις οποιασδήποτε δραστηριότητας.

Χρυσάνθη Αργυρίου – Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

Το pilates χαρίζει δύναμη, τόνωση, ορθοσωμία, ευεξία, αρμονία…αρκεί να εφαρμόζεται σωστά και ο γυμναστής να σέβεται τις ικανότητες και το επίπεδο των μαθητών του.

Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη μέθοδος εκγύμνασης για ΟΛΟΥΣ….μικρούς, μεγάλους, αρχάριους, επαγγελματίες, άτομα με κινητικά προβλήματα ο γυμναστής να σέβεται τις ικανότητες και το επίπεδο των μαθητών του.

Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη μέθοδος εκγύμνασης για ΟΛΟΥΣ….μικρούς, μεγάλους, αρχάριους, επαγγελματίες, άτομα με κινητικά προβλήματα, μετά απο τραυματισμούς κ.α

Εγώ προσωπικά επέλεξα να γυμνάζομαι με την Μάντη γιατί είναι από τους λίγους γυμναστές που γνωρίζουν την επιστήμη τους, έχει όρεξη, δεν επαναπαύεται και εξελίσσεται διαρκώς!!!

Καλαμπόκης Ιωάννης – Επαγγελματίας Καλαθοσφαιριστής Ομάδες (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Benetton, Πανιώνιος, Ίκαρος Καλλιθέας, Εθνική ομάδα)