Τριήμερο ευεξίας για διάσημα ζευγάρια της ελληνικής showbiz στο Σοφικό Κορινθίας

Το Προπονητικό τριήμερο μέσα στη φύση κατάλληλο για όλη την οικογένεια, από τη Μάντη Περσάκη.

Για ακόμα μια χρονιά τα γυμναστήρια Pilates by Mandy διοργάνωσαν και φέτος το καθιερωμένο πια διαδραστικό, προπονητικό τριήμερο ευεξίας και διασκέδασης στο THE RANCH, στο Σοφικό Κορινθίας. Η Μάντη Περσάκη με την ομάδα της πήγαν σε ένα διαφορετικό τριήμερο ευεξίας κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Το προπονητικό τριήμερο ευεξίας μέσα στη φύση, μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα, τα είχε όλα. Pilates, stretching, Yoga, μυϊκή ενδυνάμωση και πολλές άλλες δραστηριότητες όπως τοξοβολία, ιππασία, βόλτα στα ζωάκια για μικρούς και μεγάλους.

Επιπλέον, όλοι όσοι βρέθηκαν στο καταπράσινο χώρο του ράντσου απόλαυσαν μοναδικές εμπειρίες, χάρηκαν και αναζωογονήθηκαν κοντά στη φύση. Ταυτόχρονα, γυμνάστηκαν, απόλαυσαν και μυήθηκαν σε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής που μόνο χαρά και ευεξία μπορεί να προσφέρει.

Ανάμεσά τους και η Ρούλα Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα και τα παιδιά τους, ο Γιώργος Χρανιώτης με τη σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα και το παιδί τους, η Ανθή Σαλαγκούδη και η Ελένη Τώρου με την οικογένειά της.

Πρώτα, η Ανθή Σαλαγκούδη δημοσίευσε φωτογραφίες από την μίνι απόδραση αναφέροντας: «Εδώ στο μικρό σπίτι στο λιβάδι, κάπου κοντά στην ορεινή Ναυπακτία, με έξτρα ορμόνες στον οργανισμό μου, pilates, retreat και μαρμελάδες».

Ακόμη, η Ρούλα Ρέβη απαθανάτισε με τον φωτογραφικό φακό της τη σύζυγο του Γιώργου Χρανιώτη, Γεωργία Αβασκαντήρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi)

Τέλος, ιδιαίτερα χαρούμενη και η Μάντη Περσάκη με το τριήμερο ευεξίας και προπόνησης που πραγματοποίησε για μια ακόμη χρονιά.


Πηγή: okmag.gr

mandy
Ετικέτες: , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *