4 απλές ασκήσεις για να σφίξουν τα “μπρατσάκια”

Η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Μάντη Περσάκη, βρίσκεται εδώ για να μας δείξει εύκολες ασκήσεις που θα φέρουν γρήγορα και θεαματικά αποτελέσματα στην περιοχή των μπράτσων. Για να αποκτήσεις κι εσύ αδύνατα και γραμμωμένα χέρια, χωρίς καν να βγεις από το σπίτι σου! Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις: Ακολούθησε τη Μάντη βήμα – βήμα στις ασκήσεις και βεβαιώσου πως έχεις καταλάβει πως εκτελείται καθεμία. Εσωτερικά σε κάθε άσκηση θα βρεις πόσες επαναλήψεις να κάνεις. Επανέλαβε την προπόνηση 3 φορές την εβδομάδα.
Credits Φωτογράφιση: Αλέξανδρος Μακρής.
Πηγή: tlife.gr

ΑΣΚΗΣΗ 1 – ΘΕΣΗ 1

Κάτσε οκλαδόν, ένωσε τις παλάμες μπροστά από το στήθος και πίεσε. Πίεσε για 20 δευτερόλεπτα και κάνε 20 δευτερόλεπτα διάλειμμα. Κάνε το ίδιο άλλες δύο φορές.
μπρατσάκια

ΑΣΚΗΣΗ 2 – ΘΕΣΗ 1

Στηρίξου στις μύτες των ποδιών και στο αριστερό χέρι. Ακούμπησε τη δεξιά παλάμη στον αριστερό ώμο. Κάτσε σε αυτή τη θέση για 10 δευτερόλεπτα και κάνε 10 δευτερόλεπτα διάλειμμα. Κάνε το ίδιο άλλες δύο φορές
μπρατσάκια

ΑΣΚΗΣΗ 2 – ΘΕΣΗ 2

Στηρίξου στις μύτες των ποδιών και στο δεξί χέρι. Ακούμπησε την αριστερή παλάμη στο δεξί ώμο. Κάτσε σε αυτή τη θέση για 10 δευτερόλεπτα και κάνε 10 δευτερόλεπτα διάλειμμα. Κάνε το ίδιο άλλες δύο φορές.
μπρατσάκια

ΑΣΚΗΣΗ 3 – ΘΕΣΗ 1

Στηρίξου στις μύτες των ποδιών και ακούμπησε τον δεξί αγκώνα κάτω, έχοντας το αριστερό χέρι ελαφρώς λυγισμένο. Κάτσε σε αυτή τη θέση για 10 δευτερόλεπτα και κάνε 10 δευτερόλεπτα διάλειμμα. Κάνε το ίδιο άλλες δύο φορές.
μπρατσάκια

ΑΣΚΗΣΗ 3 – ΘΕΣΗ 2

Στηρίξου στις μύτες των ποδιών και ακούμπησε τον αριστερό αγκώνα κάτω, έχοντας το δεξί χέρι ελαφρώς λυγισμένο. Κάτσε σε αυτή τη θέση για 10 δευτερόλεπτα και κάνε 10 δευτερόλεπτα διάλειμμα. Κάνε το ίδιο άλλες δύο φορές.
μπρατσάκια

ΑΣΚΗΣΗ 4 – ΘΕΣΗ 1

Ξάπλωσε, έχοντας το αριστερό χέρι στο έδαφος και την παλάμη ακουμπισμένη στον δεξί ώμο. Ακούμπησε τη δεξιά παλάμη στο έδαφος και λύγισε το δεξί πόδι.
μπρατσάκια

ΑΣΚΗΣΗ 4 – ΘΕΣΗ 2

Τέντωσε το δεξί χέρι. Έλα στην αρχική σου θέση και κάνε 3 σετ των 10 επαναλήψεων σε κάθε μεριά.
μπρατσάκια

mandy
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *