Race for the Cure 2019

Για ακόμα μια χρονιά η ροζ κορδέλα έγινε κορδέλα εκκίνησης για έναν αγώνα με σκοπό, τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού! Αυτή η μέρα είναι μια γιορτή για όλους μας. Γιορτάζουμε και μιλάμε για τη σημασία της πρόληψης, γιορτάζουμε τη ζωή με τις γυναίκες με τα ροζ μπλουζάκια, και τιμάμε όλες εκείνες τις γυναίκες που δεν είναι πια μαζί μας. Σας ευχαριστούμε που για ακόμη μια χρονιά ήσασταν μαζί μας και μαζί με άλλες 16 Ευρωπαϊκές πόλεις γίναμε μια μεγάλη αλυσίδα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Ευχαριστούμε που και φέτος είστε εδώ για να μιλήσουμε ανοιχτά για τον καρκίνο του μαστού, να πολεμήσουμε τον φόβο και να βροντοφωνάξουμε: φροντίστε την υγεία σας, μην αμελείτε τον προληπτικό σας έλεγχο. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη που δείχνετε στον σκοπό. 11 χρόνια τώρα μαζί και μέσα από το Greece Race for the Cure® υλοποιούμε προγράμματα που αυξάνουν την έγκαιρη διάγνωση, βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ασθενών και στηρίζουν την επιστημονική έρευνα στην Ελλάδα. Στόχος μας ένας κόσμος χωρίς θανάτους από καρκίνο του μαστού!

Για μία ακόμα χρονιά δώσαμε το παρόν στο μεγαλύτερο θεσμό με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού στον κόσμο.

Η οικογένεια των Pilates by Mandy ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα στις γυναίκες και θα στηρίζει με κάθε μέσο τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού!

Ραντεβού στον επόμενο αγώνα!

mandy
Ετικέτες: , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *