Ανακοίνωση Επαναλειτουργίας Γυμναστηρίων

Αγαπητά μας Μέλη – Φίλοι των Pilates by Mandy,

Όπως πιθανόν  θα έχετε ήδη πληροφορηθεί, πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε επίσημα από την κυβέρνηση η επαναλειτουργία των Γυμναστηρίων, με ημερομηνία ισχύος την Δευτέρα 31.5.2021.

Μέχρι αυτή την στιγμή ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το ακριβές Υγειονομικό Πρωτόκολλο, που περιλαμβάνει τις συνθήκες λειτουργίας και τους κανόνες που πρέπει να τηρούνται στους χώρους μας  από τα μέλη μας και το προσωπικό μας.

Για μας στα Pilates by Mandy, η Ασφάλεια και η Υγεία τόσο των μελών μας όσο και των ανθρώπων μας που εργάζονται σε αυτά, ήταν είναι και θα είναι πάντα στην πρώτη θέση των προτεραιοτήτων μας.

Και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι έχουμε συμμορφωθεί πλήρως με όλους τους κανόνες και προϋποθέσεις που θα ορίσει η πολιτεία για την λειτουργία μας, όπως κάναμε σε όλη την περίοδο της πανδημίας έως και σήμερα.

Για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε να σας υποδεχτούμε ξανά στα Studios μας για τα δια ζώσης μαθήματα σας την Τετάρτη 2.6.2021.

Έως και την Τρίτη το βράδυ θα ισχύει το υφιστάμενο πρόγραμμα διαδικτυακών μαθημάτων.

Με βάση την πληροφόρηση που λάβαμε από εσάς, έχουμε προχωρήσει σε έναν υβριδικό σχεδιασμό με συνδυασμό δια ζώσης και διαδικτυακών προγραμμάτων, που θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε ανάλογα με τις ανάγκες και τον διαθέσιμο χρόνο σας.

Έως  την προσεχή Κυριακή, θα λάβετε από εμάς πλήρη ενημέρωση των κανόνων που θα χρειαστεί να τηρούμε όλοι στους χώρους μας, συνοδευόμενους από τα νέα αυτά προγράμματα για κάθε Studio που επισκέπτεστε.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη σας όλη την προηγούμενη περίοδο που διανύσαμε ΜΑΖΙ.

Παραμένουμε κοντά σας με πρώτο μας μέλημα την ασφάλεια σας και σταθερό μας στόχο να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι για εσάς.

Ανυπομονώντας να σας δούμε και πάλι από κοντά,

Με εκτίμηση,

Μάντη Περσάκη

           &

Η Ομάδα των Pilates by Mandy

mandy
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *