LADIES RUN 2023: Ο ετήσιος αγώνας δρόμου που έγινε θεσμός, επιστρέφει για 11η χρονιά

11 Χρόνια τρέχουμε μαζί και προσφέρουμε χαμόγελα και αλληλεγγύη!

Ο ετήσιος αγώνας δρόμου που έγινε θεσμός, επιστρέφει για 11η χρονιά. Πιστοί στο ραντεβού μας, φέτος και πάλι μοιραζόμαστε χιλιόμετρα χαράς, προσφοράς, δύναμης, πίστης και στήριξης. Από τις γυναίκες, για τις γυναίκες. Το LADIES RUN, σταθερά από το 2012 φέρνει κοντά χιλιάδες ladies, ανεξαρτήτως ηλικίας ή φυσικής κατάστασης και τις παρακινεί να ανακαλύψουν τα όριά τους, να διασκεδάσουν αλλά και να εμπνεύσουν, προσφέροντας σε ευπαθείς ομάδες, μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ.

Έχοντας προσφέρει μέχρι σήμερα πάνω από 33.000€, με 5 ευρώ μείον ΦΠΑ από κάθε συμμετοχή, η ιστορία του LADIES RUN έχει αποδείξει έμπρακτα πως οι γυναίκες όταν ενώνουν τις δυνάμεις τους μπορούν να πετύχουν όλα όσα θέλουν! Το 2022 γιορτάσαμε 10 χρόνια LADIES RUN, υποσχόμενοι πως κάθε χρόνο θα κάνουμε ένα βήμα μπροστά, καινοτομώντας και προσφέροντας όλο και περισσότερες εκπλήξεις και εμπειρίες, στον πιο…θηλυκό αγώνα της χώρας.

Η νέα δεκαετία θα είναι πολλά υποσχόμενη καθώς ξεκινάει με μία νέα καινοτομία, την επέκταση των συμμετοχών στην ηλικιακή κατηγορία 15, 16 και 17 ετών! Η νέα εποχή του LADIES RUN βρίσκει και φέτος το πλήθος των υπέροχων κυριών που συμμετέχουν, να εκκινεί από την Astir Beach και να διανύει την πλέον όμορφη διαδρομή, στις 10:00 π.μ. την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, απολαμβάνοντας πολλά από τα πιο εντυπωσιακά «κάδρα» της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Η αγαπημένη μας Μάντη Περσάκη, σταθερός σύμμαχος του Ladies Run, θα είναι μαζί μας για ακόμα μια χρονιά για να δώσει tips σωστής προετοιμασίας!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε το www.ladiesrun.gr

mandy
Ετικέτες: ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *