Ασκήσεις για σφιχτούς γλουτούς

Θέλετε να αποκτήσετε σφιχτούς γλουτούς ενόψει και του καλοκαιριού; Δείτε πώς μπορείτε με απλές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας:

ΑΣΚΗΣΗ 1

Ξαπλώνω στο στρώμα, έχοντας τα πόδια λυγισμένα με ενωμένα τα πέλματα και γόνατα ανοικτά. Εκπνέοντας σηκώνω την λεκάνη όσο πιο ψηλά μπορώ σφίγγοντας καλά τους γλουτούς και επαναλαμβάνω για 1’.

ΑΣΚΗΣΗ 2

Ξαπλώνω στο έδαφος και τοποθετώ τα χέρια δίπλα από τη λεκάνη. Το ένα πόδι μου πατάει λυγισμένο στο έδαφος και στη συνέχεια φέρνω το άλλο μου πόδι λυγισμένο, ώστε τα δάκτυλα να ακουμπήσουν στο αντίθετο γόνατο. Με την εκπνοή σηκώνω τη λεκάνη μου όσο πιο ψηλά μπορώ και ταυτόχρονα τεντώνω το πόδι μου στο πλάι. Επαναλαμβάνω για 1’ σε κάθε πόδι.

ΑΣΚΗΣΗ 3

Από τετραποδική θέση, φέρνω το ένα πόδι λυγισμένο κοντά στο στήθος και με την εκπνοή φέρνω λυγισμένο το πόδι με τα δάκτυλα του ποδιού προς το ταβάνι. Επαναλαμβάνω για 1’ σε κάθε πόδι.

ΑΣΚΗΣΗ 4

Από την ίδια θέση, έχοντας το ένα πόδι λυγισμένο και ανοικτό στο πλάι. Με την εκπνοή, τεντώνω στο πλάι και επαναφέρω αργά για 1’ σε κάθε πλευρά.

Πηγή: ethnos.gr

mandy
Ετικέτες: , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *