Μάντη Περσάκη: Αυτή είναι η γκουρού των Pilates που αγαπούν οι Ελληνίδες celebrities!

Η Μάντη Περσάκη, η γκουρού των Pilates είναι μια δυναμική και αεικίνητη γυναίκα! Η γυμνάστρια που αγαπούν οι διάσημες Ελληνίδες βάζει στοιχήματα και τα κερδίζει, ενώ έχει και πολλές συμμετοχές στις μεγαλύτερες αθλητικές συναντήσεις.

Εξαιρετική γυμνάστρια, μητέρα αλλά και σύζυγος παρακολουθεί τις προκλήσεις των καιρών και ανταποκρίνεται σε κάθε διοργάνωση που πρεσβεύει το ευ ζην. Κι ενώ ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία τη συμμετοχή της στο RACE FOR THE CURE όπου στάθηκε δίπλα στις γυναίκες που δίνουν μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού, έφυγε με γεμάτες τις αποσκευές της για το κορυφαίο αθλητικό event Santorini Experience, που πραγματοποιήθηκε για 6η χρονιά τον Οκτώβριο – 5 και 6/10 – στο μαγευτικό και Νο. 1 προορισμό παγκοσμίως, τη Σαντορίνη.

Λίγες ημέρες αργότερα η Μάντη Περσάκη συμμετείχε για πολλοστή φορά, στη μεγάλη εκδήλωση  της Active Media Group σε συνδιοργάνωση με την Costa Navarino  όπου αριθμός των αθλητών ξεπερνά κάθε προσδοκία και στη συνέχεια στον ομορφότερο θεσμό της πόλης, το LADIES RUN που πραγματοποιήθηκε για 8η χρονιά, μια διοργάνωση αφιερωμένη μόνο στις γυναίκες με σημείο εκκίνησης στην Astir Beach.

Φυσικά η Μάντη δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε από το Multi pilates συνέδριο στο Tae kwo do, μια μεγάλη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο τέλος Οκτωβρίου, αφού το όνομά της έχει ταυτιστεί με το Pilates.

Η Μάντη Περσάκη εντέλει πάει παντού; Η Μάντη υποστηρίζει με τη δουλειά της κάθε δράση η οποία ενθαρρύνει, κάθε ένα και κάθε μια, να βάλουν στη ζωή τους την άθληση ως φιλοσοφία ζωής , προτρέποντας να ανακαλύψουμε τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας, το πάθος για τη ζωή.

Πηγή: tlife.gr

mandy
Ετικέτες: , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *