Άσκησεις για τέλειους γλουτούς στο σπίτι με ή χωρίς λάστιχο!

Η Μάντη Περσάκη σου δείχνει 2 ασκήσεις για τέλειους γλουτούς τις οποίες μπορείς να κάνεις ακόμα και με το βάρος του σώματός σου!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να θες τέλειους καλοσχηματισμένους γλουτούς και δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση! Σαφώς, αυτό είναι ένα δυνατό κίνητρο για σένα, αλλά υπάρχουν ακόμα 2 λόγοι να θες να δουλέψεις εκείνο το σημείο. Πρώτον, βοηθάνε τα ισχία σου και δεύτερον τη λεκάνη σου, ώστε να παραμένει σταθερή.

Εκτός από τα καθίσματα, τα λεγόμενα squats, που ήδη γνωρίζεις πως βοηθάνε, ώστε να έχεις βραζιλιάνικους γλουτούς, μια εξίσου σημαντική και άκρως βοηθητική άσκηση είναι τα “donkey kicks”.

Τι είναι τα donkey kicks
Τα donkey kicks είναι μια άσκηση που τονώνει τους μηριαίους και τους ώμους και αυτό που απαιτεί να κλωτσήσεις με το πόδι στο πλαι δουλεύοντας τους γλουτούς σου. Έτσι, γραμμώνουν τα πόδια σου και δυναμώνουν οι γοφοί σου, αλλά και οι κοιλιακοί σου.

Δοκίμασε και τα λάστιχα (προαιρετικά)
Τα λάστιχα μπορούν να σε βοηθήσουν να γυμνάσεις τους γλουτούς σου και τα πόδια σου.

Σε ένα στρώμα, βάλε τα χέρια παράλληλα με τους ώμους και τα πόδια και παράλληλα με τους γοφούς. Η πλάτη σου πρέπει να είναι σταθερή και ευθεία. Πέρασε το λάστιχο στα πόδια σου και έχε παλάμες και γόνατα στο πάτωμα. Έχε τεντωμένο τον κορμό σου και τα χέρια σου στην ίδια ευθεία με τους ώμους σου. Σηκώνεις το πόδι σου στο πλάι σαν να κλωτσάς, κρατώντας το σε γωνία 90 μοιρών. Κάνε 15 επαναλήψεις σε 3 σετ.

Την ίδια άσκηση μπορείς να την κάνεις και χωρίς λάστιχα μόνο με το βάρος του σώματός σου.

Πηγή: bestofyou.gr

mandy
Ετικέτες: , , , , , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *