Πέντε απλές ασκήσεις για όλο το σώμα

Αυτήν την εβδομάδα δεν θα αφήσουμε κανένα σημείο του σώματος αγύμναστο και “παραπονεμένο”, γιατί με αυτές τις πέντε ασκήσεις από την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Μάντη Περσάκη, θα γυμνάσεις κάθε σημείο. Θέλεις γραμμωμένα χέρια, πλάτη, κοιλιά, γλουτούς, μηρούς και γάμπες; Ε τότε σίγουρα βρίσκεσαι στο σωστό θέμα. Αυτές οι εύκολες και απλές ασκήσεις θα γραμμώσουν κάθε σου μυ και θα σου προσφέρουν ένα σφριγηλό αποτέλεσμα. Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις: Ακολούθησε τη Μάντη βήμα – βήμα στις ασκήσεις και βεβαιώσου πως έχεις καταλάβει πως εκτελείται καθεμία. Εσωτερικά σε κάθε άσκηση θα βρεις πόσες επαναλήψεις να κάνεις. Επανέλαβε την προπόνηση 4 φορές την εβδομάδα.
Credits Φωτογράφιση: Αλέξανδρος Μακρής.
Πηγή: tlife.gr

ΑΣΚΗΣΗ 1 – ΘΕΣΗ 1

Λύγισε ελαφρώς το πόδι στήριξης (το δεξί), τέντωσε πίσω το αριστερό πόδι και μπροστά το δεξί χέρι. Έλα στην αρχική σου θέση και κάνε 3 των 8 επαναλήψεων σε κάθε πλευρά.
σώμα

ΑΣΚΗΣΗ 1 – ΘΕΣΗ 2

Λύγισε ελαφρώς το πόδι στήριξης (το δεξί), τέντωσε πίσω το αριστερό πόδι και μπροστά το δεξί χέρι. Έλα στην αρχική σου θέση και κάνε 3 των 8 επαναλήψεων σε κάθε πλευρά.
σώμα

ΑΣΚΗΣΗ 2 – ΘΕΣΗ 1

Άνοιξε τα πόδια και τέντωσε στο πλάι τα χέρια.
σώμα

ΑΣΚΗΣΗ 2 – ΘΕΣΗ 2

Λύγισε τα πόδια, χαμήλωσε τους γλουτούς και σήκωσε ψηλά τα χέρια. Έλα στην αρχική σου θέση και κάνε 3 των 8 επαναλήψεων.
σώμα

ΑΣΚΗΣΗ 3 – ΘΕΣΗ 1

Στηρίξου στις παλάμες και στο δεξί πόδι και τέντωσε το αριστερό στον αέρα.
σώμα

ΑΣΚΗΣΗ 3 – ΘΕΣΗ 2

Φέρε λυγισμένο το αριστερό πόδι προς τη δεξιά πλευρά. Έλα στην αρχική σου θέση και κάνε 3 των 8 επαναλήψεων σε κάθε πλευρά.
σώμα

ΑΣΚΗΣΗ 4 – ΘΕΣΗ 1

Ξάπλωσε, τέντωσε τα χέρια πίσω από το κεφάλι, σήκωσε ελαφρώς από το έδαφος το αριστερό πόδι και στον αέρα το δεξί. Τα πόδια σου πρέπει να είναι σαν ένα ανοιχτό ψαλίδι.
σώμα

ΑΣΚΗΣΗ 4 – ΘΕΣΗ 2

Σήκωσε ελαφρώς την πλάτη από το έδαφος και φέρε τα χέρια ανάμεσα στα πόδια. Έλα στην αρχική σου θέση και κάνε 3 των 8 επαναλήψεων σε κάθε πλευρά, αλλάζοντας τα πόδια.
σώμα

ΑΣΚΗΣΗ 5 – ΘΕΣΗ 1

Ξάπλωσε, φέρε τα χέρια πίσω από το κεφάλι και τα γόνατα προς το στήθος.
σώμα

ΑΣΚΗΣΗ 5 – ΘΕΣΗ 2

Σήκωσε τον αυχένα από το έδαφος και τέντωσε τα πόδια. Έλα στην αρχική σου θέση και κάνε 3 των 8 επαναλήψεων.
σώμα

mandy
Ετικέτες: , , , , , , , , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *