Fitness Slides! Ασκήσεις από τη Μάντη Περσάκη για να διώξεις τα ψωμάκια και την κυτταρίτιδα…

Τα Fitness Slides εκμεταλλεύονται το βάρος του σώματος, αλλά και το γυαλιστερό λείο πάτωμα του σπιτιού σου για να γυμνάσουν όλο το σώμα. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι να πάρεις δύο πατάκια, να φορέσεις άνετα ρούχα γυμναστικής και να… μάθεις τις ασκήσεις της Μάντης.

Πώς θα κάνεις της ασκήσεις;
Αφιέρωσε 30 λεπτά στο πρόγραμμα των fitness slides και σύντομα θα αισθανθείς τα αποτελέσματα σους “πιασμένους” γλουτούς, μηρούς και τα χέρια. Άλλωστε τα προγράμματα γυμναστικής που αξιοποιούν το βάρος του σώματος κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος τα τελευταία χρόνια.

– Γινόμαστε κουραστικοί, όμως πρέπει να το κάνουμε fitness συνήθεια. Διατάσεις και ζέσταμα πριν και μετά από κάθε training program. Είναι η “ζώνη ασφαλείας” των αρθρώσεων, των μυών και των χόνδρων σου που δεν πρόκειται να σε ενοχλήσουν.

– Επανάλαβε κάθε άσκηση 8-10 φορές και στη συνέχεια πέρασε στην επόμενη. Αφού ολοκληρώσεις όλες τις ασκήσεις κάνε 1 λεπτό διάλειμμα και επανάλαβε όλο το σετ 2 φορές!

– Tα fitness slides μπορούν να σε βοηθήσουν να δεις αποτέλεσμα σύντομα, με την προϋπόθεση να κάνεις τις ασκήσεις το λιγότερο τρεις φορές την εβδομάδα.

[slideshow id= mandy_tlife_patakia w=300 h=300]

Δημοσιεύτηκε στις 25.09.2012 στο www.tlife.gr
Φωτογράφηση: Χρήστος Κέδρας
Επιμέλεια/Κείμενο: Λευτέρης Σαββίδης

mandy
Ετικέτες: , , , , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *