Μπαίνει στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης και δεν σταματά τις προπονήσεις!

Πηγή: antenna.gr

Η Μάντη Περσάκη, η καθηγήτρια φυσικής αγωγής, δεν σταματά ούτε τώρα τις προπονήσεις. Σε 2,5 περίπου μήνες θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι, τον καρπό του έρωτα της με το σύζυγο της Αλέξανδρο Νικολαϊδη, αθλητή του kick boxing κι αστυνομικό και δεν λέει να σταματήσει τη μεγάλη της αγάπη, το pilates.

Η κορυφαία pilates instructor σήμερα παρέδωσε μαθήματα aqua pilates στην παραλία της Αλμυρής στην Κόρινθο, όπου δεν ήταν λίγες οι λάτρεις της γυμναστικής που έσπευσαν να την ακολουθήσουν κατά γράμμα στις ασκήσεις. Στο πλευρό της πάντα ο αγαπημένος της Αλέξανδρος που την προσέχει από την πρώτη στιγμή της εγκυμοσύνης της, πόσο μάλλον τώρα που διανύει τους τελευταίους μήνες για τη γέννηση του γιου τους, ο οποίος κατά γενική ομολογία από όσους τον γνωρίζουν είναι πολύ αξιόλογο παιδί.

Μ. ΠΕΡΣΑΚΗ - 8ο ΜΗΝΑ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗΣ - ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ PILATES

Η μελαχρινή 25χρονη καλλονή πριν από λίγες μέρες γιόρτασε τα γενέθλια της. Οι μαθητές της στα γυμναστήρια της είχαν ετοιμάσει μια τούρτα έκπληξη, ενώ το ίδιο βράδυ βγήκε μαζί με τον Αλέξανδρο για φαγητό. Θέλοντας να μοιραστεί με τους followers της, την αγάπη, την εκτίμηση και το πάθος για το σύζυγο της,  ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram όπου έγραψε χαρακτηριστικά «Το πιο όμορφο δώρο για μένα είσαι εσύ! Εύχομαι ο μπέμπης να σου μοιάζει!»

Ό, τι καλύτερο ευχόμαστε στο πολύ όμορφο ζευγάρι, που βλέπει τα ωραιότερα όνειρα του να εκπληρώνονται και ζουν την απόλυτη ευτυχία!

Μ. ΠΕΡΣΑΚΗ - 8ο ΜΗΝΑ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗΣ - ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ PILATES

Μ. ΠΕΡΣΑΚΗ - 8ο ΜΗΝΑ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗΣ - ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ PILATES

Μ. ΠΕΡΣΑΚΗ - 8ο ΜΗΝΑ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗΣ - ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ PILATES

mandy
Ετικέτες: , , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *