Γυμναστική στο σπίτι: 6 ασκήσεις για να γραμμώσεις τους κοιλιακούς σου και να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά

Καραντίνα ξανά και -πολύ- κρύο έξω! Τίποτα καλύτερο από το να μείνεις στο σπίτι και, προτού καθίσεις αναπαυτικά στον καναπέ σου, να φορέσεις τα αθλητικά σου και να ροκανίσεις τους κοιλιακούς σου – ορθούς, πλάγιους, άνω και κάτω. Ναι, γυμναστική. Γιατί, τώρα έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Γιατί, οι μήνες περνούν γρήγορα και η Άνοιξη δεν θα αργήσει να έρθει. Γιατί, σήμερα, η, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Μάντη Περσάκη, μοιράζεται μαζί μας 6 ασκήσεις για πραγματικά γραμμωμένους κοιλιακούς και επίπεδη κοιλιά.Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά. Φόρεσε απλά την φόρμα σου, φτιάξε μία Playlist με τραγούδια που αγαπάς και σου φτιάχνουν τη διάθεση και ακολούθησε βήμα – βήμα την δικιά μας Μάντη, για σίγουρο αποτέλεσμα.Πριν πατήσεις Play, κάνε ένα refresh στους βασικούς κανόνες:
  • Μην παραλείψεις να κάνεις ένα μικρό ζέσταμα, προκειμένου να αποφύγεις τους τραυματισμούς.
  • Για τον ίδιο λόγο, μην βιαστείς να ολοκληρώσεις το πρόγραμμα, παραλείποντας τις απαραίτητες διατάσεις, μετά τη λήξη του προγράμματος.
  • Επαναλαμβάνεις τις ασκήσεις, παρατηρώντας πολύ προσεκτικά την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Μάντη Περσάκη και δεν υπερβάλλεις ως προς τον αριθμό των επαναλήψεων.
  • Μην υπερβάλλεις στον αριθμό των επαναλήψεων μέσα στην ημέρα. Η σωστή άσκηση χρειάζεται ισορροπία, μέτρο και ρυθμό. Let’s Go!
Άσκηση 1Πέλματα ενωμένα, ανεβάζουμε – κατεβάζουμε τον κορμό για 1΄Άσκηση 2Ανεβάζουμε κορμό τεντώνοντας εναλλάξ τα πόδια για 1΄Άσκηση 3Ανεβάζουμε κορμό με αντίθετο χέρι πόδι για 1΄ στην κάθε πλευράΆσκηση 4Στροφή κορμού, 1΄στην κάθε πλευράΆσκηση 5Ανεβάζουμε κορμό, ενώνουμε παλάμες για 1΄ στην κάθε πλευράΆσκηση 6Ανεβάζουμε λεκάνη και κατεβάζουμε για 1΄Πηγη: tlife.gr
mandy
Ετικέτες: , , , , ,
Samsung

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *