Προλαβαίνω να φτιάξω σώμα μέχρι το καλοκαίρι;

Πηγή: nou-pou.gr

noupou.jpg

Το πιο συνηθισμένο φαινόμενο είναι ο κόσμος να περιμένει την τελευταία στιγμή για να κάνει γυμναστική. Έχουμε συνδέσει τη γυμναστική με τα καλοκαιρινά ρούχα και τα μαγιώ. Δεν κάνουμε γυμναστική για τον εαυτό μας και το σώμα μας , κάνουμε γυμναστική για τα ρούχα.

Είναι πολύ σημαντικό να φροντίζουμε το σώμα μας και βέβαια να νιώθουμε όμορφα εσωτερικά και εξωτερικά αλλά πάνω απ’ όλα είναι σημαντικό να φροντίζουμε για την υγεία μας.

Η πιο χαρακτηριστική ερώτηση που μου κάνουν είναι “θα προλάβω μέχρι το καλοκαίρι;”

Θέλω λοιπόν να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Η απάντηση είναι θα προλάβετε αν βάλετε ένα στόχο και είστε συνεπής και πειθαρχημένος με τη σωστή επίβλεψη. Όποια στιγμή και να ξεκινήσετε ακόμα και τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο θα προλάβετε γιατί το στοίχημα είναι με τον εαυτό σας και με κανέναν άλλο.

Το θέμα είναι να ξεκινήσετε κάτι που δεν θα παρατήσετε, να βάλετε τη γυμναστική στη ζωή σας, στο πρόγραμμά σας. Το αν θα γυμναζόμαστε και θα τρεφόμαστε σωστά έχει να κάνει με το κατά πόσο αγαπάμε τον εαυτό μας. Και  αν ξεκινήσουμε δεν έχει καμία σημασία απολύτως  με τον  δεν έχουμε γυμναστεί ποτέ ξανά στη ζωή μας. Ποτέ δεν είναι αργά.

Εγώ λοιπόν σας προτείνω να ξεκινήσετε το μήνα που θα είστε σίγουροι ότι είναι ο μήνας που από κει και πέρα θα αλλάξετε τη ζωή σας, και όχι μόνο το σώμα σας.

mandy
Ετικέτες: , , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *