Έχεις αποφασίσει να επιστρέψεις στα κιλά σου; Γιατί αν θέλεις, όλα γίνονται!

Πηγή: being.gr

Αυτό που χρειάζονται τώρα οι γυναίκες είναι μια ώθηση. Ουσιαστικά κάποιον να τους δώσει ένα κίνητρο. Ό, τι κάνουμε είναι συνήθεια. Όπως αυτές τις ημέρες συνηθίσαμε να τρώμε και σηκωνόμαστε με κακή διάθεση, -δεν νιώθουμε καλά με το σώμα μας-, ωστόσο δεν σταματάμε, συνεχίζουμε να τρώμε.
Από την άλλη υπάρχει και το άλλο άκρο, που είναι να μας έχει πιάσει άγχος και θέλουμε να κάνουμε γυμναστική δέκα ώρες την ημέρα.

restart
Σε γενικές γραμμές πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία. Καλό είναι να ξεκινούμε το πρόγραμμα που κάναμε πριν τις γιορτές χωρίς μεγάλη πίεση και στρες. Είτε αυτό είναι μια ή δυο φορές την εβδομάδα, είτε περισσότερο.
Δεν είναι κακό που πήραμε κάποια κιλά. Είναι πολύ φυσιολογικό. Όλοι μας έχουμε την ανάγκη να ξεκουραζόμαστε ανά περιόδους και να τρώμε ό, τι θέλουμε γιατί αυτό μας απελευθερώνει.

Do it
Καλό είναι να μπούμε στο πρόγραμμα μας, χωρίς στερητικές δίαιτες. Είναι λάθος να μη φάμε τίποτα 2 ημέρες επειδή φάγαμε πολύ τις προηγούμενες. Άλλωστε, το ζητούμενο είναι να έχουμε ενέργεια, για να μπορούμε, να αποδώσουμε στο πρόγραμμα μας. Και σιγά σιγά θα επανέλθουμε.
Αν δεν κάναμε τίποτα μέχρι τώρα αλλά θέλουμε, να μπούμε σε ένα πρόγραμμα, καλό είναι να διαλέξουμε ένα είδος γυμναστικής που να μας είναι ευχάριστο ώστε να μας γίνει τρόπος ζωής.

Point
Στόχος μας δεν είναι να χάσουμε τα κιλά που πήραμε, ούτε να αποκτήσουμε το τέλειο κορμί μέχρι το καλοκαίρι.
Στόχος μας είναι, να κάνουμε μια άσκηση που να έχει διάρκεια, θα γίνει τρόπος ζωής και γενικότερα θα κάνει καλό στο σώμα μας, την υγεία μας και την ψυχολογία μας.

 

mandy
Ετικέτες: , , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *