Η καλύτερη άσκηση για τον δικό σου σωματότυπο!

Πηγή: manamia.gr
Το Pilates είναι μια μορφή άσκησης στην οποία η δύναμη ξεκινάει πάντα από το κέντρο μας. Αυτό σημαίνει ότι γυμνάζουμε τους κοιλιακούς μας σε κάθε επανάληψη, ακόμα και όταν δουλεύουμε άλλες μυϊκές ομάδες. Για τον λόγο αυτό, μπορεί να θεωρηθεί η ιδανική μορφή άσκησης για όποιον θα ήθελε να μειώσει το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς.

Το γρήγορο περπάτημα ή το χαλαρό τρέξιμο μπορεί να θεωρηθεί από τις καλύτερες μορφές άσκησης για όποιον θα ήθελε να κάψει λίπος από τα πόδια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε γυμνάζει και το υπόλοιπο σώμα.

Όσοι έχετε αδύναμα χέρια, είναι ευκαιρία τους καλοκαιρινούς μήνες να κολυμπάτε. Με το κολύμπι δυναμώνετε και αποκτάτε γράμμωση στους ώμους και στα χέρια. Αξιοποιήστε λοιπόν το καλοκαιράκι!

Για τέλειους γλουτούς, σας προτείνω να κάνετε μια επιλογή ασκήσεων για γλουτούς από τη μέθοδο Ρilates και να δουλεύετε καθημερινά 15-20΄ για να δείτε πιο άμεσα αποτελέσματα. Εντάξτε στην καθημερινότητά σας τις ασκήσεις που έχουμε δείξει και απολαύστε το σώμα σας.

Όλες οι μορφές άσκησης που προανέφερα είναι απολύτως ασφαλείς και γυμνάζουν όλο το σώμα, επικεντρώνοντας σε κάποιες συγκεκριμένες περιοχές. Υιοθετήστε το είδος άσκησης που σας ταιριάζει καλύτερα και που απολαμβάνετε περισσότερο, ώστε να αγαπήσετε την άσκηση και να τη βάλετε στη ζωή σας. Φυσικά ο συνδυασμός διατροφής και άσκησης θα σας βοηθήσει να φτάσετε πιο σωστά και πιο γρήγορα στον στόχο σας!

mandy
Ετικέτες: , , , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *