Η Μάντη και τα Suavinex έκαναν…pilates!

Η διάσημη ​γυμνάστρια, Μάντη Περσάκη το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου έκανε ένα μάθημα Pilates ειδικά σχεδιασμένο για εγκύους και μαμάδες. Το event πραγματοποιήθηκε στο φαρμακείο Placebo Pharmacy σε​ συνεργασία ​με το club ​των χαρούμενων μαμάδων της Suavinex Greece.

Suavinex

Η βρεφική σειρά Suavinex με τη μοναδική γυμνάστρια Μάντη Περσάκη μας υπενθύμισαν, ότι η κάθε είδους άσκηση είναι πολύ ευεργετική για το σώμα μας και το νου μας και τα αποτελέσματα αυτής είναι ιδιαίτερα εμφανή στην καθημερινότητά μας και όχι μόνο.

Suavinex

Τόσο η Μάντη όσο και οι συνεργάτες της μας έδειξαν τι είδους ασκήσεις μπορούμε να κάνουμε εύκολα ώστε να νιώσουμε ευεξία. Όπως δήλωσε και η ίδια η γυμνάστρια ” Είναι πολύ σημαντικό να προσέχουμε το σώμα μας σε όλες τις φάσεις της ζωής μας. Για παράδειγμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορούμε να γυμναζόμαστε κανονικά. Το ίδιο κάνω και εγώ με αποτέλεσμα να νιώθω καλά με το σώμα μου και κυρίως με τον εαυτό μου. Τα Suavinex μας έδωσαν σήμερα την ευκαιρία να δείξουμε ασκήσεις που μπορούμε όλοι μας να κάνουμε. Το να νιώθει κάποιος καλά με το σώμα του τον κάνει και πιο ευτυχισμένο και χαρούμενο”.

Suavinex

Suavinex

Suavinex

Suavinex

Suavinex

mandy
Ετικέτες: , , , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *