Μάντη Περσάκη: “Ευλογία να συνεργάζεσαι με τον Ντιν Καρνάζη”

Η Μάντη Περσάκη και οι συνεργάτες της για ακόμη μία χρονιά συμμετείχαν στο Navarino Challenge το οποίο πραγματοποιήθηκε στα μέσα του περασμένου μήνα. Έτσι είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί και φέτος με τον υπερμαραθωνοδρόμο Ελληνοαμερικάνο Ντιν Καρνάζη.

Ο κ. Καρνάζης συμμετείχε στα μαθήματα pilates που παρέδιδε η Μάντη και οι συνεργάτες της και έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενος για τις ώρες που γυμνάζονταν μαζί τους. Πάντοτε τονίζει ότι η Μάντη είναι εξαιρετική στη δουλειά της και παρά το νεαρό της ηλικίας της η εξειδίκευση που έχει στον τομέα αυτό είναι ιδιαίτερη.

Η Μάντη από την πλευρά της ερωτώμενη για το πώς είδε τη συνεργασία της με τον μοναδικό αυτό αθλητή επισήμανε: ” Το να συνεργάζεσαι με έναν αθλητή τέτοιου βεληνεκούς μόνο χαρά και δέος μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι. Εκτός από καταπληκτικός σ’ αυτό που κάνει ο κ. Καρνάζης είναι και ένας εκπληκτικός άνθρωπος. Η απλότητα και ο τρόπος που σε προσεγγίζει είναι κάτι το εντυπωσιακό”. Για να συνεχίσει, λέγοντας: ” Συμμετείχε σε όλα τα μαθήματα που παρέδιδα και το γεγονός αυτό με έκανε χαρούμενη γιατί με τον τρόπο του αναγνώριζε και επιβράβευε τη δουλειά τη δική μου και των συνεργατών μου”.

“Περιμένω με ανυπομονησία τον επόμενο Σεπτέμβριο ώστε να τον συναντήσω ξανά από κοντά. Κάθε επαφή μαζί του μου μαθαίνει και κάτι νέο. Είναι ευλογία να συνεργάζεσαι μαζί του”, κατέληξε η διασημη γυμνάστρια.

mandy
Ετικέτες: , , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *