Η Μάντη Περσάκη και η ομάδα της έρχονται στο Sunny Sports Club

Πηγή: www.infowoman.gr

Παραδοσιακά, ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας της ανανέωσης, των νέων ξεκινημάτων και των υποσχέσεων στον εαυτό μας ότι θα φτιάξουμε το σώμα που πάντα θέλαμε, θα ξεκινήσουμε κάτι νέο, θα αλλάξουμε το σαλόνι στο σπίτι μας, θα ανανεωθούμε τέλος πάντων! Ξεκούραστοι βλέπουμε το φθινόπωρο να έρχεται και προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς. Φτιάχνουμε το πρόγραμμα των παιδιών, τρέχουμε για τα σχολικά, τις δραστηριότητες και οργανώνουμε το γραφείο μας στη δουλειά.
Σε αυτό το γενικότερο κλίμα ανανέωσης υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής. Να ζήσουμε καλύτερα, να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής τη δική μας και της οικογένειά μας, να αλλάξουμε συνήθειες χρόνων και να λύσουμε προβλήματα που μας απασχολούν.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, γνωρίζουμε πόσο αλληλένδετα είναι το σώμα και το πνεύμα. Το ένα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το άλλο τόσο για τους ενήλικες, όσο και για τα παιδιά. Όλες οι έρευνες πλέον δείχνουν ότι η ενδυνάμωση και των δύο σε κάθε ηλικία είναι σημαντική για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας. Ένα υγιές και δυνατό σώμα καθαρίζει το μυαλό από το άγχη, ενώ η ενδυνάμωση και των δύο δίνει τεράστιες δυνατότητες σε μικρούς και μεγάλους.

Η Μάντη Περσάκη και η ομάδα της έρχονται στα Βόρεια Προάστια

Με αυτό το σκεπτικό η ομάδα του Sunny Sports Club στα σύνορα Ν. Ερυθραίας – Εκάλης ανανέωσε ένα χώρο με ιστορία 32 ετών στην άθληση μικρών και μεγάλων και έφτιαξε μια ΕΥ-όαση μέσα στην πόλη, όπου το τρίπτυχο σώμα-πνεύμα-διατροφή γίνεται φιλοσοφία ζωής. Η συγγραφέας και εικονογράφος παιδικών βιβλίων Μαρίνα Γιώτη συνεργάζεται με τη γνωστή γυμνάστρια, απόφοιτο του τμήματος της επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών και υποψήφια διδάκτωρ στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μάντη Περσάκη, για να προσφέρουν έναν χώρο όπου το πνεύμα και το σώμα ισορροπούν, ενεργοποιούνται και εξελίσσονται παράλληλα.

sunny

Μια μεγάλη ομάδα πτυχιούχων προπονητών και γυμναστών του Πανεπιστημίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και πολλές διακρίσεις παγκοσμίου επιπέδου στα αθλήματα ειδίκευσής τους, συμβούλων ψυχικής υγείας, εξειδικευμένων εκπαιδευτικών δημιουργικής απασχόλησης και διατροφολόγων, αναλαμβάνουν να μυήσουν εσάς και την οικογένειά σας σε ένα νέο, καλύτερο, πληρέστερο, πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Βάλτε το Ευ στο Ζην σας για εσάς και την οικογένειά σας και αλλάξτε για πάντα τη ζωή σας!

Προγράμματα:

  • Τένις
  • Pilates
  • Μυϊκή ενδυνάμωση
  • Yoga
  • Kick Boxing Training
  • Φυσιοθεραπεία
  • Διατροφικά προγράμματα από διατροφολόγο, όπου σας δίνεται η δυνατότητα να παραλαμβάνετε έτοιμα τα γεύματα (ή κάποια από αυτά) από την κουζίνα του club!

Προγράμματα για παιδιά από 3 ετών:

  • Τένις
  • Ρυθμική γυμναστική
  • Pilates για παιδιά
  • Mindfulness
  • Μουσικοκινητικά παιχνίδια

και άλλα έρχονται να συμπληρώσουν την καθημερινότητά σας!

8 γήπεδα Τένις/Mini tennis
20m Πισίνα (εξωτερική πισίνα)
Γυμναστήριο
Εστιατόριο
Coffee & Juice Bar

Sunny Sports Club
Καστρίτσας 61, Ν. Ερυθραία
Τηλ: 210 8136148
www.sunnyclub.gr

mandy
Ετικέτες: , , , , , , , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *