Η Μάντη Περσάκη στο FITNESS MEETING 2018

Η Μάντη Περσάκη και οι συνεργάτες της συμμετέχουν στο 16ο πανελλήνιο επαγγελματικό συνέδριο FITNESS MEETING 2018 που πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Κλειστό του Tae kwon do στο Φάληρο.

Η Μάντη μας εκπαιδεύει και δείχνει τα μυστικά του pilates στους σύνεδρους και ταυτόχρονα κάνει και πρακτική εξάσκηση στους παρευρισκόμενους.

Τα pilates by Mandy συμμετέχουν σε ακόμα ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό ότι η άθληση αποτελεί τρόπο ζωής τον οποίο όλοι μας πρέπει να ακολουθούμε.

16Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

FITNESS MEETING 2018

19 – 20 & 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ TAE KWON DO, Παλαιό Φάληρο

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής και η Πανελλήνια Επιστημονική Φιλογυμναστική Εταιρεία συνδιοργανώνουν το 16ο Πανελλήνιο Επαγγελματικό Συνέδριο “FITNESS MEETING 2018”, το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση στο χώρο του fitness.

Οι δομές και το περιεχόμενο του συνεδρίου περιλαμβάνουν 6 σεμινάρια με διεθνή πιστοποίηση, 6 επιμορφωτικά σεμινάρια και 13 workshops (θεματικά εργαστήρια) τα οποία αφορούν: Personal TrainingFunctional TrainingPilates καιGroup Training.

Η συμμετοχή στο συνέδριο εξασφαλίζει την πρόσβαση στην πληροφορία και τη γνώση και παρέχει μοναδική ευκαιρία για προσέγγιση στις τελευταίες εξελίξεις και στα σύγχρονα δεδομένα του χώρου του Fitness.

Αποκτήστε την κάρτα FITNESS PASS για ελεύθερη πρόσβαση σε αρκετά σεμινάρια & workshops.

Αναλυτικό πρόγραμμα

mandy
Ετικέτες: , , , , , , , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *