15λεπτες ασκήσεις για να κάψεις λίπος και να νιώσεις καλύτερα με το σώμα σου

Πρέπει να σου πω ότι αυτή τη γυμναστική οφείλεις να την ακολουθείς για 15 λεπτά το πρωί και 15 λεπτά το βράδυ ώστε να δεις την αλλαγή που θέλεις. Πρόκειται να γυμνάσει και να συσφίξει κάθε σημείο του σώματός σου, ενώ το λίπος και τα κιλά θα μειώνονται. Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις: Ακολούθησε τη Μάντη βήμα – βήμα στις ασκήσεις και βεβαιώσου πως έχεις καταλάβει πως εκτελείται η καθεμία. Εσωτερικά σε κάθε άσκηση θα βρεις πόσες επαναλήψεις να κάνεις. Επανέλαβε την προπόνηση 5 φορές την εβδομάδα.
Credits Φωτογράφιση: Αλέξανδρος Μακρής.
Πηγή: tlife.gr

ΑΣΚΗΣΗ 1 – ΘΕΣΗ 1

Λύγισε το αριστερό πόδι στον αέρα.

ΑΣΚΗΣΗ 1 – ΘΕΣΗ 2

Λύγισε το πόδι στήριξης, χαμήλωσε τον κορμό και φέρε προς τα πίσω το αριστερό πόδι. Κάνε για 1 λεπτό την άσκηση από το αριστερό πόδι κι 1 ακόμα λεπτό στο δεξί πόδι.

ΑΣΚΗΣΗ 2 – ΘΕΣΗ 1

Άνοιξε και τέντωσε τα πόδια σου έχοντας μπροστά το δεξί. Φέρε τις παλάμες δεξιά και αριστερά από το δεξί πόδι.

ΑΣΚΗΣΗ 2 – ΘΕΣΗ 2

Λύγισε τα γόνατα. Κάνε για 1 λεπτό την άσκηση έχοντας το αριστερό πόδι μπροστά κι 1 ακόμα λεπτό έχοντας το δεξί πόδι μπροστά.

ΑΣΚΗΣΗ 3 – ΘΕΣΗ 1

Ξάπλωσε έχοντας λυγισμένο το δεξί πόδι.

ΑΣΚΗΣΗ 3 – ΘΕΣΗ 2

Σήκωσε τους γλουτούς από το έδαφος. Κάνε για 1 λεπτό την άσκηση έχοντας το δεξί πόδι λυγισμένο κι 1 ακόμα λεπτό έχοντας το αριστερό πόδι λυγισμένο.

ΑΣΚΗΣΗ 4 – ΘΕΣΗ 1

Τέντωσε ψηλά τα πόδια και τα χέρια προς τα πίσω.

ΑΣΚΗΣΗ 4 – ΘΕΣΗ 2

Λύγισε τα άκρα σου και φέρε κοντά τους αγκώνες και τα γόνατα. Κάνε την άσκηση για 2 λεπτά με μικρά διαλείμματα. Επανέλαβε από την αρχή όλη την προπόνηση.

mandy
Ετικέτες: , , , , , , , , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *