Γυμναστική για να χάσεις τα κιλά των γιορτών. Η Μάντη Περσάκη σου δείχνει της ασκήσεις…

 

Ψάχνεις μια δίαιτα για να χάσεις τα 2-3 κιλάκια που πήρες μέσα στις γιορτές; Και από γυμναστική τι γίνεται; Η Μάντη Περσάκη έχει ένα απαιτητικό και αρκετά δύσκολο πρόγραμμα για να μπεις και πάλι στον ίσιο δρόμο. Ασκήσεις Pilates για να χάσεις πόντους και λίπος από τα επίμαχα σημεία και να πεις “bye, bye” στα κιλά των εορτών.

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις;
Είναι ένα πρόγραμμα γυμναστικής που όπως και σε κάθε άλλο που έχεις ανακαλύψει στο TLIFE απαιτεί από εσένα συγκέντρωση και υπομονή. Γι’ αυτό πρέπει πριν ξεκινήσεις να κάνεις ένα καλό ζέσταμα. Δεν θα σου πάρει περισσότερα από 10 λεπτά, ενώ είναι η “εγγύησή” σου για να μην νιώσεις τράβηγμα, πόνο ή στραμπούληγμα κατά τη διάρκεια της εξάσκηση.

Αφιέρωσε 30 λεπτά κάθε μέρα για να κάνεις τις ασκήσεις. Ιδανικά θα ήταν καλύτερο να εκτελείς το πρόγραμμα κάθε πρωί, πριν ακόμη πας στη δουλειά, τότε δηλαδή που είσαι ξεκούραστη και γεμάτη ενέργεια.

Επανάλαβε κάθε άσκηση 18 φορές, φροντίζοντας να γυμνάζεις εναλλάξ και τα δύο πόδια ή/και χέρια όπου χρειάζεται. Αφού ολοκληρώσεις τις ασκήσεις, επανάλαβε όλο το σετ 4 φορές.

[slideshow id= mandy_tlife_giortes w=300 h=300]

Φωτογράφηση: Χρήστος Κέδρας
Επιμέλεια/Κείμενα: Λευτέρης Σαββίδης

Δημοσιεύτηκε στις 08.01.2013 στο www.tlife.gr

mandy
Ετικέτες: , , , , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *