Η γυμναστική των star

Μάντη Περσάκη: H celebrity trainer μας δίνει διατροφικά και fitness tips για το καλοκαίρι
Πηγή: instyle.gr
Μάντη Περσάκη

Η Μάντη Περσάκη από τα γυμναστήρια Pilates by Mandy η οποία διδάσκει τεχνικές pilates για όλες τις ηλικίες που γίνονται με το βάρος του σώματός μας αλλά και με εύκολα όργανα, μας δίνει μερικά διατροφικά και fitness tips λίγο πριν φύγουμε για διακοπές μπας και καταφέρουμε να βγούμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στις παραλίες.

Θα μπορούσατε να μας δώσετε μερικά διατροφικά tips για επίπεδη κοιλιά πριν βγούμε στην παραλία;

Θα γίνω λίγο γραφική λέγοντας πως είναι καλό να προσέχουμε τη διατροφή μας αλλά και τη φυσική μας κατάσταση καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου. Παρ΄όλα αυτά υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά που θα μας βοηθήσουν ακόμα και την τελευταία στιγμή να βγούμε στην παραλία χωρίς άγχος. Είναι σημαντικό να μην μένουμε νηστικοί και να μην χάνουμε γεύματα. Πολλά και μικρά γεύματα, ξεκινώντας με ένα σωστό και υγιεινό πρωινό (δημητριακά ολικής αλέσεως με άπαχο γάλα). Για ενδιάμεσα γεύματα καλό είναι να επιλέγουμε φρούτα και μπάρες δημητριακών με μαύρη σοκολάτα για να καλύπτουμε την ανάγκη μας για γλυκό. Το βράδυ αποφεύγουμε τους υδατάνθρακες και προτιμούμε σαλάτα ή λαχανικά με κρέας, κοτόπουλο ή ψάρι. Μεγάλο ρόλο παίζουν οι συνδυασμοί των τροφών και γι΄αυτό καλό είναι να δίνουμε περισσότερο προσοχή εκεί και όχι να αποφεύγουμε εντελώς κάποια φαγητά. Και φυσικά δεν ξεχνάμε να πίνουμε πολύ νερό. Καλό είναι απο καφέ να επιλέγουμε τον πράσινο και να απογεύγουμε τα αναψυκτικά.

Εσείς πώς προετοιμάζεστε για τις καλοκαιρινές διακοπές αλλά και τον επερχόμενο γάμο σας; Κάνετε κάτι συγκεκριμένο; Σε ποια σημεία του σώματος δίνετε περισσότερο έμφαση;

Εγώ να σας πω την αλήθεια αυτη τη περίοδο προσπαθώ να ξεκουράζομαι όσο μπορώ γιατί ήταν μια δύσκολη χρονιά. Κάνω καθημερινά τουλάχιστον μία ώρα pilates για τον εαυτό μου και πολλές διατάσεις για να ξεκουράζω το σώμα μου. Το τελευταίο μήνα μια φορά την εβδομάδα συνδυάζω και ασκήσεις μέσα στο νερό. Δουλεύω πάντα συνδυαστικά για όλο το σώμα.

Υπάρχουν κάποιες ασκήσεις που θα μπορούσαμε να κάνουμε και στην παραλία;

Φυσικά και υπάρχουν απλές ασκήσεις που μπορούμε να κάνουμε στην παραλία αλλά για μένα το καλύτερο, εφόσον βρισκόμαστε στη θάλασσα, είναι να χρησιμοποιούμε την αντίσταση του νερού. Το ιδανικό είναι το νερό να βρίσκεται απο τον αφαλό εώς το ύψος των ώμων και να δουλεύουμε απλές ασκήσεις για 15-20 λεπτά. Πάντα ξεκινάμε με ζέσταμα και τελειώνουμε με αποθεραπεία. Καλό είναι να φοράμε καπέλο, αντηλιακό και να πίνουμε πολύ νερό.

Τέλος θα ήθελα να μάθω αν προπονείτε κάποιους επωνύμους και αν μπορείτε να μας δώσετε κάποια ονόματα.

Αν επισκεφθεί κανείς τα γυμναστήρια μας θα βρεί αρκετούς επωνύμους απο τη showbiz να γυμνάζονται καθημερινά στο χώρο μας καθώς και αθλητές υψηλού επιπέδου. Ωστόσο η πολιτική μας είναι να τους προστατεύουμε για να νιώθουν άνετα στο χώρο μας, μακριά απο την δημοσιότητα.

Επισκεφτείτε τη Μάντη Περσάκη στο www.mandypersaki.gr αλλά και στα γυμναστήριά της σε Νέα Σμύρνη, Άλιμο και Ελληνικό.

mandy
Ετικέτες: , , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *