The busy mum programm

Πηγή: manamia.gr

Άσκηση 1η
Κρατιόμαστε από ένα σταθερό σημείο μέσα στο σπίτι μας, όπως το τραπέζι, τον καναπέ ή τον πάγκο της κουζίνας. Τεντώνουμε το άλλο χέρι για ισορροπία και φέρνουμε τον αστράγαλο στο αντίθετο γόνατο.

Εισπνέοντας λυγίζουμε το πόδι στήριξής μας και ρίχνουμε μπροστά τον κορμό μας. Σφίγγουμε τους κοιλιακούς και τους ραχιαίους μας, για να διατηρήσουμε την πλάτη μας ευθεία και να μην καμπουριάζουμε. Όπως σε κάθε άσκηση με κάθισμα, το λυγισμένο γόνατο δεν θέλουμε να ξεπερνάει τη μύτη του ποδιού.
Κάνουμε 20 επαναλήψεις στο κάθε πόδι.

Άσκηση 2η

Ανοίγουμε τα πόδια μας στο άνοιγμα των ώμων και ρίχνουμε τον κορμό μας προς τα μπροστά. Για να δω την ισορροπία σας! Όπως και στην προηγούμενη άσκηση, τα γόνατα δεν ξεπερνάνε το ύψος της μύτης των ποδιών, ενώ διατηρούμε πάντα την πλάτη μας ίσια.

Εισπνέοντας φέρνουμε τα χέρια μπροστά και εκπνέοντας τα πηγαίνουμε πίσω. Δουλεύουμε αυτήν την άσκηση σε 2 σετ από 1 λεπτό.

Άσκηση 3η

Αγαπημένες μου, αυτήν η άσκηση είναι ιδανική για κάθε μέρα, για να ανοίξουμε την πλάτη και τον θώρακά μας και να αποφύγουμε την κύρτωση. Εξάλλου, η στάση αυτή μας δίνει αυτοπεποίθηση και μας κάνει πιο ελκυστικές, οπότε πάμε μαζί!

Τοποθετούμε τα χέρια μας σε ένα σταθερό σημείο. Γονατίζουμε, με το ένα γόνατο να ακουμπάει στο έδαφος και τα χέρια μας να είναι τεντωμένα προς τα πίσω. Μένουμε στην στάση αυτή για 30 δευτερόλεπτα και ύστερα αλλάζουμε γόνατο και επαναλαμβάνουμε.

mandy
Ετικέτες: , , , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *