Αερόβιες ασκήσεις με μπάλα για να χάσεις λίπος και τα περιττά κιλά

Αυτήν την εβδομάδα σκεφτήκαμε, να σου παρουσιάσουμε μια αερόβια προπόνηση που θα σε βοηθήσει να κάψεις το λίπος από όλο το σώμα και να χάσεις τα περιττά κιλά. Για να γίνει πιο ενδιαφέρουσα η γυμναστική προσθέσαμε στις ασκήσεις και μια μικρή μπάλα, η οποία είναι και ο απαραίτητος εξοπλισμός για τις ασκήσεις. Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις: Ακολούθησε τη Μάντη βήμα – βήμα στις ασκήσεις και βεβαιώσου πως έχεις καταλάβει πως εκτελείται η καθεμία. Εσωτερικά σε κάθε άσκηση θα βρεις πόσες επαναλήψεις να κάνεις. Επανέλαβε την προπόνηση 4 φορές την εβδομάδα.
Credits Φωτογράφιση: Αλέξανδρος Μακρής.
Πηγή: tlife.gr

ΑΣΚΗΣΗ 1 – ΘΕΣΗ 1

Κράτησε ισορροπία σε όρθια στάση, έχοντας λυγισμένο στον αέρα το αριστερό πόδι και κρατόντας την μπάλα με το αριστερό χέρι.
αερόβια

ΑΣΚΗΣΗ 1 – ΘΕΣΗ 2

Πέρασε την μπάλα κάτω από το πόδι και πιάσε την με το άλλο χέρι. Έπειτα κάνε το ίδιο μεταφέροντας την μπάλα από το δεξί στο αριστερό χέρι. Σε γρήγορο ρυθμό κάνε 3 σετ των 10 επαναλήψεων σε κάθε πόδι.
αερόβια

ΑΣΚΗΣΗ 2 – ΘΕΣΗ 1

Άνοιξε τα πόδια και κάνε ένα βαθύ κάθισμα, χωρίς τα γόνατα να ξεπερνούν τις μύτες των ποδιών. Πιάσε την μπάλα και φέρε την κοντά στο στήθος.
αερόβια

ΑΣΚΗΣΗ 2 – ΘΕΣΗ 2

Τέντωσε τα γόνατα και τα χέρια. Έλα στην αρχική σου θέση και κάνε 3 σετ των 10 επαναλήψεων σε γρήγορο ρυθμό.
αερόβια

ΑΣΚΗΣΗ 3 – ΘΕΣΗ 1

Κάτσε σε θέση σανίδα, έχοντας το αριστερό χέρι πάνω στην μπάλα.
αερόβια

ΑΣΚΗΣΗ 3 – ΘΕΣΗ 2

Στηρίξου στο δεξί χέρι, γύρνα στο πλάι και τέντωσε πάνω το αριστερό χέρι. Έλα στην αρχική σου θέση, πιάσε την μπάλα με το δεξί χέρι, στηρίξου στο αριστερό, γύρνα στο πλάι και τέντωσε ψηλά το δεξί χέρι που έχει την μπάλα. Σε γρήγορο ρυθμό κάνε 3 σετ των 10 επαναλήψεων σε κάθε πλευρά.
αερόβια

ΑΣΚΗΣΗ 4 – ΘΕΣΗ 1

Στηρίξου στις παλάμες και στις μύτες των ποδιών και τοποθέτησε την μπάλα ανάμεσα στα γόνατα.
αερόβια

ΑΣΚΗΣΗ 4 – ΘΕΣΗ 2

Τέντωσε τα άκρα και σήκωσε ψηλά τους γλουτούς. Σε γρήγορο ρυθμό κάνε 3 σετ των 10 επαναλήψεων.
αερόβια

mandy
Ετικέτες: , , , , , , , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *