Η Μάντη μας στο backstage24.gr

Μάντη Περσάκη: «Ποτέ δεν νιώθω πως έχω κάνει αρκετά.. αγαπάω πολύ τη δουλειά μου»

Πηγή: backstage24.gr

«Θέλω να εξελίσσομαι»

Στη συνέντευξη που μας παραχώρησε θέλει να μας παροτρύνει να γυμναστούμε και να δοκιμάσουμε το pilates. Δείχνει πόσο αγαπάει αυτό που κάνει και δεν θα έλεγε όχι σε μια δική της εκπομπή στη τηλεόραση.

Σε νεαρή ηλικία έχεις καταφέρει να κάνεις πάρα πολλά στον χώρο της φυσικής αγωγής. Ποιο είναι το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα;

Ποτέ δεν νιώθω πως έχω κάνει αρκετά, αφού αγαπάω πολύ τη δουλειά μου και θέλω να εξελίσσομαι. Θα ήθελα πολύ να ανοίξω άλλο ένα γυμναστήριο.

Οι εμφανίσεις σου στην τηλεόραση είναι αρκετές! Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο μιας δικής σου εκπομπής με θέμα τη γυμναστική;

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια και θεωρώ ότι έχω καταφέρει να εντάξω το κομμάτι της γυμναστικής όπου το θεωρώ ολοκληρωμένο και θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω τη δική μου εκπομπή. Αρκεί να είναι βασισμένο πάνω στη γυμναστική και πάνω σε θέματα υγείας και ευεξίας και να προάγει έναν καλύτερο τρόπο ζωής.

Τι είναι το Pilates; Πώς θα το εξηγούσες σε κάποιον που δεν το γνωρίζει;

Είναι μια μορφή άσκησης η οποία για μένα είναι η πιο τέλεια, καθώς έχει μόνο οφέλη, απευθύνεται σε όλους και μπορεί να είναι ο καλύτερος σύμμαχος για την υγεία ενός ανθρώπου.

Tι θα έλεγες στο κόσμο για τον παροτρύνεις να γυμναστεί αλλά και να δοκιμάσει το Pilates;

Θα του έλεγα πως αν θέλει να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του και να μείνει σωματικά και πνευματικά για πάντα νέος, θα πρέπει να ξεκινήσει αυτήν τη μορφή άσκησης, αρκεί να το κάνει με ανθρώπους οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι και έχουν κάνει τις κατάλληλες σπουδές.

Συνέντευξη στην: Εύη Ευσταθίου

mandy
Ετικέτες: , , , , , , , , , , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *