Στο «Navarino Challenge» με τη Μάντη Περσάκη (19-21 Σεπτεμβρίου)

Πηγή:fitnesspulse.gr

navarino.jpg

Το  «Navarino Challenge», μία από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις της περασμένης χρονιάς, επιστρέφει δυναμικά  στις 19-21 Σεπτεμβρίου 2014.

Με τη σημαντική συμμετοχή και παρουσία του Ελληνοαμερικανού υπερμαραθωνοδρόμουDean (Κωνσταντίνου) Karnazes, το «Navarino Challenge» θα συμβάλλει για ακόμα μία χρονιά στην ενημέρωση του κόσμου για τη Μεσογειακή διατροφή και την ευαισθητοποίηση του σχετικά με την παιδική παχυσαρκία.

Φέτος, σε συνέχεια και της βράβευσής του με Gold Award στα Tourism Awards 2014 ως σπουδαιότερη πρωτοβουλία για τον αθλητικό τουρισμό, το «Navarino Challenge»εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο τις διαδρομές του και το πρόγραμμά του.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, το πρόγραμμα του «Navarino Challenge» θα περιλαμβάνει μία διαδρομή «έκπληξη» στην Καλαμάτα, ενώ την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014, θα πραγματοποιηθούν αγώνες για μικρούς και μεγάλους, που θα έχουν ως αφετηρία τους τo Navarino Dunes, στην Costa Navarino.

Το ανανεωμένο πρόγραμμα του φετινού «Navarino Challenge» θα περιλαμβάνει για όσους διαμείνουν στο The Westin Resort Costa Navarino, ημερίδα για την παιδική παχυσαρκία καθώς και μαθήματα ταεκβοντο για μικρούς και μεγάλους από τον δις Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Παράλληλα, πριν από κάθε αγώνα, το στάδιο της προθέρμανσης θα αναλάβει η γυμνάστρια pilates, Μάντη Περσάκη ενώ, θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων pilates, καθ’ όλη την διάρκεια του τριημέρου, από την κορυφαία γυμνάστρια. Επίσης, για πρώτη φορά θα γίνει επίδειξη ελληνικών παραδοσιακών χορών, ενώ το τριήμερο πρόγραμμα θα κλείσει με ένα μεγάλο εορταστικό γεύμα, γεμάτο με ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα.

Το μήνυμα: «Eat well, run well, live well» είναι αυτό που διαδόθηκε και παρουσιάστηκε κατά την πρώτη χρονιά και αποτυπώνεται στις κορυφαίες στιγμές του promo video που ακολουθεί: http://youtu.be/vfR5qt9SnIQ

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Τύπου αγώνων: Active Media

Τηλ: +30 210 9343020

Χορηγικό πρόγραμμα αγώνων: Focus On Sports

Τηλ: +30 210 9312881-2

mandy
Ετικέτες: , , , , ,
ad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *